skip to Main Content

Flyvning til USA og sikkerhed om bord

Hej! jeg er en dreng på 19 men jeg har stadig en stor frygt for at flyve, også selvom jeg har fløjet masser af gange. Nu skal jeg snart til usa, men har aldrig været der før, og jeg har hørt om så mange fly ulykker derfra + 11 september.
Mit spørgsmål er: Er det meget usikkert at flyve til usa? Og kan en flyvemaskine sagtens have nok benzin til at flyve helt derned helt uden problemer?

Flyvning til USA og sikkerhed om bord

Vi kan give dig to meget korte svar til dine spørgsmål: Nej og Ja.

For at tage dem i rækkefølge. Det er ikke blevet usikkert at flyve til USA efter episoden den 11. september 2001. Tværtimod har alle lande gjort en masse for at øge sikkerheden. Der er blevet indført en masse begrænsninger for, hvad man må have med i sin håndbagage, og der er Air Marshals om bord på nogle flyvninger. Hvilke flyvninger det er, er der ingen passagerer der ved, da dette bliver holdt hemmeligt for at øge sikkerheden.

Til den anden del af dit spørgsmål kan vi sige, at der ikke er nogen flyvning, der foregår uden at have nok brændstof med, og det er lige meget hvad destinationen er. Derudover har man ekstra brændstof med, så man kan flyve til en alternativ lufthavn, hvis der af uforudsigelige årsager ikke skulle være mulighed for at lande på den oprindelige destination.

Andre spørgsmål du måske kunne være interesseret i

Mere om turburlens

Hjælp til flyangst

Hvad sker der ved motorstop i en helikopter?

Kan kabinebesætningen lande flyet?

Hvad gør en F16 pilot hvis han/ hun skal på toilettet?

Hvad hvis piloterne falder i søvn?

Hvis du selv har et spørgsmål?

Du kan stille os spørgsmål via vores engelske hjemmeside.

Vi håber det gav dig lidt ro i maven i forhold til din kommende tur til USA. Vi håber du får nogle dejlige oplevelser og en god flyvetur.

Mvh

Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top