skip to Main Content

Flyvning til USA og sikkerhed om bord

Q: Hej! jeg er en dreng på 19 men jeg har stadig en stor frygt for at flyve, også selvom jeg har fløjet masser af gange.
Nu skal jeg snart til usa, men har aldrig været der før, og jeg har hørt om så mange fly ulykker derfra + 11 september.
Mit spørgsmål er:
Er det meget usikkert at flyve til usa?
Og kan en flyvemaskine sagtens have nok benzin til at flyve helt derned helt uden problemer?


A: Jeg kan give dig to meget korte svar til dine spørgsmål: Nej og Ja…

For at tage dem i rækkefølge… Det er ikke blevet usikkert at flyve til USA efter episoden den 11. september 2001. Tværtimod har alle lande gjort en masse for at øge sikkerheden. Der er blevet indført en masse begrænsninger for, hvad man må have med i sin håndbagage, og der er Air Marshals om bord på nogle flyvninger. Hvilke flyvninger det er, er der ingen passagerer der ved, da dette bliver holdt hemmeligt for at øge sikkerheden.

Hvis du vil, kan du læse årsrapporten fra SLV – Statens Luftfarts Væsen ved at følge dette link – Her kan du se at det bliver mere og mere sikkert at flyve for hvert år der går.

Til den anden del af dit spørgsmål kan jeg sige, at der ikke er nogen flyvning, der foregår uden at have nok brændstof med, og det er lige meget hvad destinationen er. Derudover har man ekstra brændstof med, så man kan flyve til en alternativ lufthavn, hvis der af uforudsigelige årsager ikke skulle være mulighed for at lande på den oprindelige destination.

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top