skip to Main Content
Om spørg piloten

Spørg Piloten er et site, der beskæftiger sig med information og spørgsmål omkring flyvning og luftfartsbranchen.

Teamet bag - piloterne der svarer

Erfarne piloter

Svar på indlæg kommer fra erfarne piloter. Vore svar sker som privat personer og ikke på vegne af vore respektive arbejdsgivere.

Spørg Piloten blev startet i 2009 af Anders Grønlykke og drives i dag af Ask A Pilot ltd.

Her er vores youtube video om historien bag Spørg Piloten og Ask A Pilot

Post adresse

Ask A Pilot LTD

60 Crescent way

RH6 7LL Horley

United Kingdom

Company number 12872457

________

Ansvarsfraskrivelse

Spoerg-piloten.dk er en hjemmeside, der gratis stiller information til rådighed til brugerne. spoerg-piloten.dk tilbyder således alene siden som en service- og informationskilde til brugerne.

Spoerg-piloten.dk kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer, som findes på siden – uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. spoerg-piloten kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes på siden. Indholdet på spoerg-piloten.dk er tænkt som generel information om flybranchen og kan på ingen måde sidestilles med hverken juridisk, finansiel eller anden professionel rådgivning.

Spoerg-piloten.dk påtager sig intet ansvar for indholdet på andre internetsider, som det er muligt at viderelinke sig til på spoerg-piloten.dk

Spoerg-piloten.dk er ikke en autoritativ retskilde, og fortolkninger af lovbestemmelser mv. kan være udtryk for vores subjektive holdning. Det er til enhver tid enhver brugers eget ansvar at forholde sig kritisk til samtlige oplysninger på spoerg-piloten.dk.

For så vidt angår vores rådgivning gør vi i øvrigt opmærksom på, at de afgivne svar alene er et udtryk for vores umiddelbare opfattelse af spørgsmålet/problemet, sådan som det fremlægges af spørgeren. Af samme årsag kan der ikke efterfølgende rejses et erstatningskrav mod spoerg-piloten.dk.

Materialet på spoerg-piloten.dk’s hjemmeside kan kopieres og distribueres til ikke-kommercielle formål, så længe det kopieres i sin fulde længde, indholdet ikke ændres, copyright-angivelser medtages og kilden, www.spoerg-piloten.dk, angives. Materialet fra spoerg-piloten.dk må imidlertid ikke indsættes på andre hjemmesider uden forhåndstilladelse.

Vores kommunikation sker primært via e-mail og det bemærkes, at spoerg-piloten.dk ikke krypterer e-mails. Det forudsættes således, at brugerne af vores hjemmeside og brugeren af vores rådgivningsydelser er indforstået med, at informationer af fortrolig karakter må sendes via e-mail uden kryptering.

Se iøvrigt vores handelsbetingelser.

_______

Klager over webshop

Klager i forbindelse med vores webshop kan i følge EU regler indgives via http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

Back To Top