skip to Main Content

Handelsbetingelser

Ask A Pilot Ltd

contact@askapilot.net

Ask A Pilot Ltd

Basement flat, 35 St Aubyns

BN3 2TH Hove

United Kingdom

Company number 12872457

Pris Politik

Priser på www.Spoerg-piloten.dk er i DKK og priser på www.askapilot.net er i EUR eller GBP.

Virksomheden omsætter for under beløbsgrænsen for moms i UK og virksomheden omsætter for under beløbsgrænsen for moms indenfor EU.

Ask a Pilot forbeholder sig retten til at ændre priser uden forudgående varsel, herunder pålægge moms f.eks. såfremt omsætning for gældende beløbsgrænser for moms forventes at blive overstiget.

Et andet eksempel  på en pris ændring kunne være i forbindelse med at et produkt kommer på udsalg eller at der bliver sat en ny salgspris i forbindelse med en opdatering af et produkt – listen af eksempler er ikke fuldent.

Afhængig af betalingsmiddel kan der være betalings gebyrer, for eksempel udgifter for at betale i EUR eller GBP. Sådanne betalings gebyrer er ikke indeholdt af Ask A Pilot i prissætning af vore produkter.

Såfremt du er berettiget til en refundering vil vi ikke refundere sådanne betalingsgebyrer. Refundering sker altid ud fra dagens valutakurser på tidspunkt for refunderingen.

Ordrebekræftelse

Når vi har modtaget din ordre, vil du modtage en online ordrebekræftelse.

Hvis ikke du har modtaget en ordrebekræftelse, så check dit spamfilter først. Har du ikke indenfor 24 timer af din ordreafgivelse modtaget en ordrebekræftelse, bør du kontakt os på contact@askapilot.net.

Når du handler hos Ask a Pilot, er sproget Engelsk på www.askapilot.net og sproget Dansk på www.spoerg-piloten.dk.

Såfremt du kommer til at slette eller miste din ordrebekræftelse, kan du skrive til os på contact@askapilot.net hvorefter vi vil prøve at hjælpe dig. Grundet volumen af ordre vi modtager vil specifikke oplysninger omkring din ordre gøre det lettere for os at finde din ordre.

Online betalingsmidler og metoder

Vi accepterer følgende betalingsmidler og metoder:
• Visa/Dankort
• Visa
• Visa Electron
• MasterCard
• MasterCard Debit
• Maestro

Vi gennemfører betaling for din ordre med din valgte betalingsløsning, før du får adgang til at downloade et produkt.

For kurser/ workshops/ coaching, vil vi, medmindre andet er aftalt, tage betaling når du laver din booking.

Vores webshop tillader betaling sikkert via SSL med dit betalingskort. Vi benytter betalingsløsningen STRIPE. I forbindelse med betaling beder vi dig sætte kryds i en boks, hvorved du bekræfter at du både har læst og accepteret vores handelsbetingelser.

Forsendelse

Produkter der kan downloades i vores webshop kan forventes at være klar til download, kort tid efter vi har gennemført og fået bekræftet betaling via din betalingsløsning.

Modtagelse af produkter via download vil afhænge af din internet forbindelse samt kapacitet af vores server til at håndtere udbud.

Såfremt din download ikke kan gennemføres som følge af tekniske problemer så som, ustabil internetforbindelse, hacker angreb af vores side, server vedligeholdelse – listen af eksempler er ikke fuldendt, skriv da en email til contact@askapilot.net.

Vær opmærksom på at et download link er begrænset til et antal forskellige enheder. Dette for at beskytte os mod u-autoriset deling af vore produkter og for at tillade brug af produktet på et rimelige antal af egne enheder. Som standard er begrænsning sat til 3.

Returpolitik

Vore produkter der kan downloades er kategoriseret som ”digitalt content”, som defineret af the Consumer Rights Act: “data which are produced and supplied in digital form”. Dette betyder at du har rettigheder i forbindelse med produkter du downloader via vores webshop som følger:

Digital content skal være:

Af tilfredsstillende kvalitet og relevant for den anvendelse og beskrivelse givet af sælger.

Det betyder også at digital content anses som ikke tilfredsstillende hvis en fejl udvikler sig, således at produktet ikke kan anvendes på din(e) enhed(er).

Såfremt digital content ikke overholde disse krav har du ret til at få dit digital content repareret eller erstattet.

Det er din ret til at vælge om du vil have digitalt content repareret eller erstattet, men vi kan afvise dit valg såfremt dit valg er uforholdsmæssigt dyrt i forhold til alternativet.

Digital downloads har deres egen unikke kategori og er derfor ikke services eller varer.

Såfremt du ønsker at downloade indenfor 14 dage af købet, giver du os din accept af at du giver afkald på din 14 dages fortrydelsesret.

Såfremt du ikke giver os din accept skal du skrive til os på contact@askapilot.net. Din 14 dages returret gælder i det tilfælde, men du vil ikke være lovligt i stand til at downloade dit køb af digital content, indtil denne periode er afsluttet.

Dette er for at beskytte vores firma og for at beskytte produkter der kan downloades.

Såfremt du ved en fejl har foretaget et køb af et produkt der kan downloades så kontakt os på contact@askapilot.net. Det er stadig i vores gode ret at afgøre hvad vi gør i situationen og der er ingen garanti for at du vil modtage en refundering.

Aflysninger af Kurser/ Workshops/ Coaching

Din aflysning:

Kurser/ workshops for andre årsager end sygdom og force majeure. Grundet arten af disse så kan det være vi benytter os af eksterne leverandører for ting såsom forplejning, mødelokaler og eksterne instruktører – eksemplerne er ikke fuldent. Såfremt du aflyser med mere end 14 dage før dit kursus/ workshop vil vi refundere det beløb du har betalt minus et administrations gebyr på 50 GBP og der udover alle de gebyrer der måtte være forbundet med at tilbageføre beløbet til dig. Såfremt du aflyser 14 til 7 dage før dit kursus/ workshop er du berettiget 50% af det beløb du har betalt minus et administrations gebyr på 50 GBP og der udover alle de gebyrer der måtte være forbundet med at tilbageføre beløbet til dig. For aflysninger med mindre end 7 dage til kursus/ workshop vil vi ikke give nogen tilbageførsel.

Coaching for andre årsager end sygdom og eller force majeure:

Grundet arten af disse så kan det være vi benytter os af eksterne leverandører for ting såsom forplejning, mødelokaler og eksterne instruktører – eksemplerne er ikke fuldent.

Den indledende kontakt til en ekstern instruktør vil altid ske gennem Ask A Pilot og alle faktura og betalinger skal altid ske via Ask A Pilot. Du kan aflyse en coaching aftale når der er mere end 48 timer til din coaching begynder ved at skrive til både contact@askapilot.net og den instruktør du har coaching booket med. Accept af aflysning indenfor 48 timer vil altid være op til Ask A Pilot og vi forbeholder os retten til at fakturere dig for det fulde beløb af din planlagte coaching.

For aflysninger grundet sygdom og eller force majeure.

For aflysning som følge af sygdom kan accepteres kræver vi skriftlig dokumentation fra din læge, hvor det fremgår at du grundet sygdom ikke er i stand til at deltage i den planlagte coaching.

For aflysning som følge af force majeure, kræver vi dokumentation for situationen og vi forbeholder os retten til at gennemgå dokumentation og at være uenige med dig.

Vores aflysning:

Aflysning af kurser/ workshops/ coaching

Ask a Pilot forbeholder sig retten til at aflyse kurser, workshops og coaching, såfremt antallet af deltagere er mindre end det minimum antal af deltagere der fremgik af beskrivelsen på booking tidspunktet, eller hvis instruktør(er) ikke er i stand til at deltage som følge af uforudset sygdom, dødsfald i familien eller en hvilken som helst årsag som ikke kunne være forudset af Ask A Pilot tids nok. I dette tilfælde vil du modtage tilbagebetaling af dit beløb eller tilbudt en ny dato for dit kursus, workshop eller din coaching.

Tekniske problemer ved online kurser/ workshops/ coaching:

Vi er afhængige af at benytte 3.parts leverandører til at levere online kurser/ workshops/ coaching og fra tid til anden kan vi opleve tekniske problemer som gør det upraktisk at fortsætte. Skulle tekniske problemer opstå vil vi tilbyde mulighed for om-bookning eller tilbyde at fortsætte længere end det oprindelige slut tidspunkt.

For sen betaling, 1- 3 rykker, proces rente beregning samt inkasso

Første rykker

For sen betaling op til og med 30 dage medfører udsendelse af først rykker og gebyr på 100 kr, samt proces rente startende fra forfaldsdato af faktura til ny betalingsdato på første rykker, hvilket som udgangspunkt er 30 dage efter sidste dato for betaling af oprindelig faktura.

Særligt for betalingsaftaler

Hvis en betalingsaftale ved brug af rater er indgået, medfører manglende betaling at muligheden for ratebetaling opsiges og at hele beløbet står til forfald. Proces rente af ethvert udestående beløb regnes fra dato for fremsendelse af første regning vedr. hovedstolen.

Anden rykker

Ved manglende betaling efter betalingsfrist for første rykker, fremsendes en rykker no 2 (anden rykker) tillagt et nyt gebyr på 100 kr, samt proces rente frem til og med betalingsfrist på rykker nr. 2, hvilket som udgangspunkt er 30 dage efter betalingsdato af rykker nr. 1.

Tredje rykker

Hvis manglende betaling helt eller delvist kan konstateres efter betalingsfrist af rykker nr. 2, sendes en tredje rykker tillagt et nyt gebyr på 100 kr. samt proces rente frem til betalingsfrist for den tredje rykker, hvilket som udgangspunkt er 30 dage efter betalingsdato af rykker nr. 2.

Inkasso

Hvis betaling fortsat udebliver efter 3. rykker, overgives sagen til inkasso efter sidste dato for betaling af den tredje rykker. Vilkår for inkasso inddrivelse kan være underlagt 3. parts regler såsom, men ikke begrænset til, handelsbetingelser for inkasso firmaet.

Beregnings af proces rente

Følgende hjemmeside anvendes til at beregne proces rente:

https://www.oldenburg-adv.dk/gratis-renteberegner-saadan-beregner-du-procesrente/

Procesrenten fastsættes til den officielle referencesats, der bestemmes af Nationalbanken, med et fast tillæg på 8 %.

Som referencesats anvendes Nationalbankens udlånsrente, der fastsættes to gange årligt henholdsvis den 1. januar og den 1. juli det pågældende år.

Kontakt

Såfremt du ønsker at kontakte os vedrørende et produkt/ kursus/ workshop eller coaching, kan du komme i kontakt med os via vores email contact@askapilot.net. Vi vil gøre vort bedste for at svare din henvendelse indenfor 48 timer.

Cookies

Første gang du logger på vores hjemmeside www.spoerg-piloten.dk eller www.askapilot.net vil du blive mødt med en pop up box, som gør dig opmærksom på vores brug af cookies. Ask A Pilot bruger cookies for at optimere vores hjemmeside(r) herunder dets funktion(er). Vi anvender også cookies til det formål at optimere vores webshop og dets funktion. Du kan til enhver tid slette cookies på din enhed. Hvordan du gør dette afhænger af din enhed og din browser.

Privat- og fortroligheds-politik 

Ask a Pilot videresælger ikke de personlige informationer du giver os. Dine personlige data vil blive registreret i vores kunde database. Du kan til enhver tid bede os om at slette dine personlige data fra vores kunde database. Du kan få dine personlige data slettet ved at skrive til os på contact@askapilot.net.

I forbindelse med et køb eller i forbindelse med at stille et spørgsmål til Ask A Pilot, kan vi stille et eller flere af disse personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, land og email.

Vi registrerer dine personlige data for at kunne kontakte dig i forbindelse med betaling, download problemer, coaching, kurser/ workshops og spørgsmål. Vi kan også kontakte dig i forbindelse med feedback. Data er lagret i vores database i 3 år hvorefter de vil blive slettet.

Når vi indsamler personlig information på vores hjemmeside er det kun Ask A Pilot og vores webmaster som har adgang til denne personlige information.

Vi opbevarer ikke kunders personlige information kryptereret og vi behandler heller ikke personlige information i krypteret form.

Som kunde hos Ask A Pilot, har du altid rettighed til ikke at blive registreret samt rettighed til ikke at blive kontaktet af os. Du har også ret til at spørge os om detaljer omkring dine personlige informationer som er registreret i vores database. Disse rettigheder er du sikret som følge af EU GDPR og du kan kontakt os direkte via email contact@askapilot.net

Såfremt du er uenig i hvordan vi opbevarer eller behandler dine data, eller til formålet vi anvender det, er du velkommen til at kontakte os via contact@askapilot.net Du kan også klage til den myndighed hed der behandler GDPR/ Data i det land du bor i, f.eks. hvis du bor i Danmark:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. sal

1300 København K

+45 3319 3200

Dt@datatilsynet.dk

 Website links

Vores produkter der kan downloades og vores hjemmeside(r) kan indeholde links eller reference til andre websites. Vi er ikke ansvarlige for indhold på andre websites eller for hvordan disse websites indsamler og opbevarer personlige data. Såfremt du besøger websites som vi refererer til, anbefaler vi kraftigt at du læser og godkender disse websites Terms of Trade og politikker.

Website Statistik 

Vi anvender google analytics til at få statistik og information omkring vores besøgende. Informationen anvendes til at optimere vores hjemmeside(r) og indsamle information om for eksempel hvilke indlæg der læses mest og hvilke emner der søges mest. Ved anvendelse af google analytics kan vi også se hvilke enheder og browser som besøgende anvender og vi bruger denne information eksempelvis når vi designer indlæg eller eksempelvis udvikler booklets.

Copyright

Alle rettigheder reserveres. Alle produkter der kan downloades, materiale, audio filer, som er delt enten via vores web shop, coaching, kurser/ workshops, email er beskyttet af copyright. Enhver uautoriseret broadcast, offentlig performance, kopiering eller optagelse vil blive betragtet som brud på ophavsrettighed/ copyright. Der er kun givet tilladelse til personlig brug. Kommerciel brug, kommerciel- kopiering, -udlejning, -udlån, -deling, -gengivelse er ikke tilladt.

Såfremt du ønsker at spørge om tilladelse til at bruge hvilket som helts Ask A Pilot produkt, materiale til undervisnings formål eller kommercielt brug kontakt contact@askapilot.net.

Indhold og rådgivning 

Efter vores bedste overbevisning er alt indhold og rådgivning i vores produkter der kan downloades eller indeholdt i enhver form via indlæg, blog, kurser/ workshops/ coaching – givet ud fra hvad vi mener er god tro. Vi kan ikke, og vil ikke, blive holdt ansvarlig for handlinger eller enhver form for tab eller situation som opstår, som for eksempel efter at have fulgt vores information eller rådgivning.

Terms of trade

Ask A Pilot Ltd

contact@askapilot.net

Ask A Pilot Ltd

Basement flat, 35 St Aubyns

BN3 2TH Hove

United Kingdom

Company number 12872457

Price policy

Prices on www.Spoerg-piloten.dk are in DKK and prices on www.askapilot.net are in EUR or GBP.

The company’s turnover is below the UK VAT threshold and the company’s turnover is below the EU VAT threshold.

Ask a Pilot reserves the right to change prices without prior notice, including charging VAT for example if turnover for applicable VAT thresholds is expected to be exceeded.

Another example of a price change could be in connection with a product going on sale or a new sales price is set in connection with a product update – the list of examples is not exhaustive.

Depending on the payment method, there may be paid fees, for example, the cost of paying in EUR or GBP. Such payment fees are not included by Ask A Pilot in the pricing of our products.

If you are entitled to a refund we will not refund such payment fees. Refunds will always be based on the exchange rate at the time of the refund.

Order Confirmation

Once we have received your order, you will receive an online order confirmation.

If you have not received an order confirmation, please check your spam filter first. If you have not received an order confirmation within 24 hours of placing your order, you should contact us at contact@askapilot.net.

When shopping at Ask a Pilot, the language is English at www.askapilot.net and the language is Danish at www.spoerg-piloten.dk.

If you happen to delete or lose your order confirmation, please write to us at contact@askapilot.net and we will try to help you. Due to the volume of orders we receive, specific information about your order will make it easier for us to locate your order.

Online payment means and methods

We accept the following payment means and methods:
– Visa/Debit Card
– Visa
– Visa Electron
– MasterCard
– MasterCard Debit
– Maestro

We will complete payment for your order using your chosen payment method before you are able to download a product.

For courses/workshops/coaching, unless otherwise agreed, we will take payment when you make your booking.

Our webshop allows payment securely via SSL with your payment card. We use the payment solution STRIPE. When making a payment, we ask you to tick a box confirming that you have both read and accepted our terms of business.

Shipping

Products that can be downloaded in our webshop can be expected to be ready for download shortly after we have completed and received confirmation of payment via your payment solution.

Receipt of products via download will depend on your internet connection as well as the capacity of our server to handle the offer.

If your download cannot be completed due to technical problems such as unstable internet connection, hacker attack of our site, server maintenance – the list of examples is not complete, please write an email to contact@askapilot.net.

Please note that a download link is limited to a number of different devices. This is to protect us from unauthorized sharing of our products and to allow the use of the product on a reasonable number of your own devices. By default, the limitation is set to 3.

Return Policy

Our downloadable products are categorized as “digital content”, as defined by the Consumer Rights Act: “data which are produced and supplied in digital form”. This means that you have rights in relation to products you download via our webshop as follows:

Digital content must be:
Of satisfactory quality and relevant to the use and description given by the seller.
This also means that digital content is considered unsatisfactory if a defect develops such that the product cannot be used on your device(s).

If the Digital Content does not meet these requirements, you have the right to have your Digital Content repaired or replaced. It is your right to choose whether to have Digital Content repaired or replaced, but we may reject your choice if your choice is disproportionately expensive compared to the alternative. Digital downloads have their own unique category and are therefore not services or goods. If you wish to download within 14 days of purchase, you agree to waive your 14 day right of withdrawal. If you do not give us your consent, please write to us at contact@askapilot.net. Your 14 day right of return will apply in that case, but you will not be legally able to download your purchase of digital content until this period has ended.

This is to protect our company and to protect downloadable products. If you have mistakenly made a purchase of a downloadable product please contact us at contact@askapilot.net. It is still in our discretion to decide what to do in the situation and there is no guarantee that you will receive a refund.

Cancellation of Courses/ Workshops/ Coaching

Your cancellation:
Courses/ workshops for reasons other than illness and force majeure. Due to the nature of these, we may use external suppliers for things such as catering, meeting rooms, and external instructors – examples are not exhaustive. If you cancel with more than 14 days’ notice of your course/workshop we will refund the amount you have paid less an administration fee of GBP 50 and in addition any charges associated with refunding the amount to you. If you cancel 14 to 7 days before your course/workshop you will be entitled to 50% of the amount you have paid minus an administration fee of GBP 50 and in addition any fees associated with returning the amount to you. For cancellations with less than 7 days of the course/workshop, we will not give any refund. Coaching for reasons other than illness and or force majeure:
Due to the nature of these, we may use external suppliers for things such as catering, meeting rooms, and external instructors – examples are not exhaustive.
The initial contact for an external instructor will always be through Ask A Pilot and all invoicing and payments must always be made through Ask A Pilot. You can cancel a coaching appointment when there are more than 48 hours until your coaching begins by writing to both contact@askapilot.net and the instructor you have coaching booked with. Acceptance of cancellation within 48 hours will always be at the discretion of Ask A Pilot and we reserve the right to invoice you for the full amount of your scheduled coaching.
For cancellations due to illness and or force majeure.
For cancellations due to illness to be accepted we require written documentation from your doctor stating that due to illness you are unable to attend the scheduled coaching.
For cancellations due to force majeure, we require documentation of the situation and we reserve the right to review documentation and to disagree with you.

Our cancellation:

Cancellation of courses/ workshops/ coaching.Ask a Pilot reserves the right to cancel courses, workshops, and coaching if the number of participants is less than the minimum number of participants stated in the description at the time of booking, or if the instructor(s) are unable to attend due to unforeseen illness, death in the family or any reason that could not have been foreseen by Ask A Pilot in time. In this case, you will receive a refund of your fee or be offered a new date for your course, workshop, or coaching.

Technical problems with online courses/ workshops/ coaching:

We rely on using 3rd party suppliers to deliver online courses/ workshops/ coaching and from time to time we may experience technical issues which make it impractical to proceed. Should technical issues arise we will offer the option of re-booking or offer to continue beyond the original end time.

Late payment, 1-3 payment reminders, process interest calculation and debt collection

1st payment reminder

Late payment up to and including 30 days results in the sending of a 1st reminder and a fee of DKK 100, as well as process interest starting from the due date of the invoice to the new payment date of the 1st reminder, which is 30 days after the last date for payment of the original invoice.

Especially for payment agreements

If a payment agreement using instalments has been entered into, non-payment means the possibility of payment by instalments is terminated and the entire amount is due. Process interest on any outstanding amount is calculated from the date of sending the first payment reminder..

2nd payment reminder

In the event of non-payment after the payment deadline for the 1st reminder, reminder no. 2 will be sent with a new fee of DKK 100 plus process interest up to and including the payment deadline for reminder no. 2, which is 30 days after the payment date of reminder no. 1 .

3rd payment reminder

If non-payment can be ascertained in whole or in part after the payment deadline for reminder no. 2, a third reminder is sent with a new fee of DKK 100 plus process interest until the payment deadline for the third reminder, which is basically 30 days after the payment date of payment reminder no. 2.

Incasso

If payment is still not received after the 3rd payment, the case is handed over to debt collection after the last date of the 3rd payment reminder. The terms and conditions for Incasso may be subject to 3rd party regulations, such as but not limited to the terms of trade for the Incasso company.

Calculation of process interest

The following website is used to calculate process interest:

Gratis renteberegner – sådan beregner du procesrente

The process interest is set at the official reference rate determined by Danmarks Nationalbank, with a fixed surcharge of 8%.

The reference rate is Danmarks Nationalbank’s lending rate, which is set twice a year, respectively on 1 January and 1 July of the year in question.

Contact

Should you wish to contact us regarding a product/ course/ workshop or coaching, you can get in touch via our email contact@askapilot.net. We will do our best to respond to your inquiry within 48 hours.

Cookies

The first time you log on to our website www.spoerg-piloten.dk or www.askapilot.net you will be greeted with a pop-up box that will alert you to our use of cookies. Ask A Pilot uses cookies to optimize our website(s) including its function(s). We also use cookies for the purpose of optimizing our webshop and its function. You can delete cookies on your device at any time. How you do this depends on your device and browser.
Privacy and confidentiality policy
Ask a Pilot does not re-sell the personal information you give us. Your personal data will be registered in our customer database. You can ask us to delete your personal data from our customer database at any time. You can have your personal data deleted by writing to us at contact@askapilot.net.
In connection with a purchase or in connection with asking Ask A Pilot a question, we may ask for one or more of these personal details: name, address, telephone number, country, and email.
We record your personal data in order to contact you in connection with payment, download problems, coaching, courses/workshops, and questions. We may also contact you for feedback purposes. Data is stored in our database for 3 years after which it will be deleted.
When we collect personal information on our website, only Ask A Pilot and our webmaster have access to this personal information.
We do not store customers’ personal information encrypted nor do we process personal information in encrypted form.
As a customer of Ask A Pilot, you always have the right not to be registered and the right not to be contacted by us. You also have the right to ask us for details about your personal information that is recorded in our database. These rights are guaranteed to you by the EU GDPR or you can contact us directly via email contact@askapilot.net
If you disagree with how we store or process your data, or for the purposes we use it, please feel free to contact us via contact@askapilot.net You can also complain to your national authority handling GDPR/ data, for example in Denmark:
The Data Protection Authority
Borgergade 28, 5th floor
1300 Copenhagen K
+45 3319 3200
Dt@datatilsynet.dk

Website links

Our downloadable products and our website(s) may contain links or references to other websites. We are not responsible for the content of other websites or for how these websites collect and store personal data. If you visit websites to which we link, we strongly recommend that you read and agree to those websites’ Terms of Trade and policies.
Website Statistics
We use google analytics to get statistics and information about our visitors. The information is used to optimize our website(s) and collect information about, for example, which posts are read the most and which topics are searched the most. By using google analytics we can also see which devices and browser visitors are using and we use this information for example when we design posts or for example develop booklets.

Copyright

All rights reserved. All downloadable products, material, audio files shared either via our webshop, coaching, courses/workshops, email are protected by copyright. Any unauthorized broadcast, public performance, copying, or recording will be considered copyright infringement. Permission is granted for personal use only. Commercial use, commercial copying, rental, lending, sharing, reproduction is not permitted.
If you wish to ask permission to use any Ask A Pilot product, material for educational or commercial purposes please contact contact@askapilot.net.

Content and advice

To the best of our knowledge, all content and advice in our products that can be downloaded or contained in any form via posts, blogs, courses/ workshops/ coaching – is given on what we believe to be good faith. We cannot, and will not, be held liable for any actions or any loss or situation that arises, such as after following our information or advice.

Back To Top