skip to Main Content
Hvordan Bliver Man Pilot. Jeg Vil Bare Være Pilot, Hvad Kan Jeg Gøre?

Hvordan bliver man pilot. Jeg vil bare være pilot, hvad kan jeg gøre?

Hvordan bliver man pilot?

Er du under 18 år, er det at sørge for at passe din skole til dagligt, nok det allervigtigste du kan gøre lige nu. Svæveflyvning samt at spille flight simulator, kan også være en god måde at forberede dig på. Vi vil med dette indlæg komme med inputs til hvad vi ellers føler er vigtigt.

Pilotuddannelse. Reality check

Det er vigtigt for os, at det første skridt hos alle (uanset alder) der overvejer  branchen, involverer et “reality check”. Med det mener vi, at man får afdækket om de forventninger/ drømme, man har til branchen også stemmer overens med virkeligheden.

Pilotuddannelse. Søg uvildig information omkring branchen

Spørg piloten er måske et godt sted at starte, men det kan alligevel hurtigt blive lidt uoverskueligt, da vore svar er meget generelle og naturligvis ikke tilpasset lige netop din situation.

Samtidig hører man måske en del historier, hvor man ikke helt kan gennemskue om de stemmer eller ej. Korthuset kan hurtigt vælte, hvis du føler at jo mere du læser, desto flere spørgsmål har du.

Der er ingen der har en krystalkugle, men det handler, i vore øjne, om at få overblik. Beslutningsfasen, bør i vore øjne, være meget grundig og det er vigtigt at du giver dig tid til at overveje dine muligheder og mærke efter.

Der er også gode råd at hente her:

Pilotuddannelse. Har du brug for hjælp?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine overvejelser omkring at blive pilot. Vi har en masse materiale helt frit tilgængelig her på siden. For at gøre det nemt for dig har vi her lavet en oversigt over nogen af vores mest populære posts og youtube video’er.

Hvad tjener en pilot

Arbejdsmiljø som pilot

Pilot uddannelse

Gratis gave til dig der gerne vil være pilot

Du kan gratis stille spørgsmål her Ask A Pilot.

Det er helt normalt at man har mange spørgsmål og overvejelser omkring at blive pilot. Derfor har vi skrevet en udførlig e-bog om det at blive pilot. E-bogen henvender sig til dig der drømmer om at blive pilot såvel som dig som er klar til at tage springet lige nu. Vi har samlet vores bedste råd og viden i vores e-bog omkring det at blive pilot. How Do I Become a Pilot? At læse e-bogen kan være en rigtig god måde at få en masse information, som kan være svær at finde andre steder.

Ellers er du altid velkommen til at skrive til os på contact@askapilot.net eller ringe til os på +45 5352 7700.

Mvh

Spørg Piloten/ Ask A Pilot

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top