skip to Main Content

Forberedelse til pilot uddannelsen

Jeg går i niende klasse og drømmer om at blive pilot en dag. Jeg vil gerne høre om forberedelse til pilot uddannelsen.

Jeg skal på gymnasiet efter niende klasse, så jeg ville høre om der var nogle fag det er godt at have på højt niveau og om der er andre fag der ikke så vigtige, hvis man skal være pilot. Desuden ville jeg gerne vide om der er nogle ting jeg kan gøre allerede nu, for at forberede mig til pilot uddannelsen?

Forberedelse til pilot uddannelsen

Hvis du skal uddanne dig som pilot er det godt at have lidt teknisk forståelse. Det er ikke et must, men de fag der vil være relevante er fysik, matematik og engelsk. Det niveau, der bruges under uddannelsen til pilot, er dog ikke højere end det, du får undervist på mellemniveau i gymnasiet.

Følg med i hvordan branchen udvikler sig?

Lige nu er der mange forudsigelser omkring hvornår branchen efter COVID-19. Du kan blandt andet se tre video’er her om emnet

Et råd som nok aldrig går af mode, når det kommer til pilot uddannelsen er sørge for du har en plan B. Med det menes ikke at du har en plan B til det at blive pilot, men at du har noget at falde tilbage på. Det kan være svært at forudsige om der er pilotjobs for nyuddannede når du bliver færdig. Derfor er det vigtigt at du har en plan for hvordan du holder dig skarp og samtidig kan betale regningerne.

Overvej et Privat flyver certifikat eller svæveflyver certifikat

Hvis du gerne vil snuse lidt til branchen og samtidig få lidt erfaring du kan bruge senere hen, kan både et PPL (private pilot licence) eller svæveflyver certifikat være en idé.

Netværk er guld værd at have når det kommer til at blive pilot og selv et job med faldskærmsflyvning eller at trække svævefly, vil give værdifulde timer i bogen.

Modular eller integreret pilot uddannelse

Historisk set er de fleste blevet civile piloter via den integrerede rute. Den integrerede rute betyder der hvor man går på en skole og følger et hold. Det kan dog være godt at vide at der også findes en modular vej man kan blive pilot via. Særligt i en tid hvor finansiering af pilot uddannelsen kan være svær, er den modulare pilot uddannelse attraktiv. Her kan du nemlig ofte arbejde ved siden af og på den måde løbende spare sammen til din uddannelse.

Pilotuddannelse. Har du brug for hjælp?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine overvejelser omkring at blive pilot. Vi har en masse materiale helt frit tilgængelig her på siden. For at gøre det nemt for dig har vi her lavet en oversigt over nogen af vores mest populære posts og youtube video’er.

Hvad tjener en pilot

Arbejdsmiljø som pilot

Gratis gave til dig der gerne vil være pilot

Du kan gratis stille spørgsmål her Ask A Pilot.

Det er helt normalt at man har mange spørgsmål og overvejelser omkring at blive pilot. Derfor har vi skrevet en udførlig e-bog om det at blive pilot. E-bogen henvender sig til dig der drømmer om at blive pilot såvel som dig som er klar til at tage springet lige nu. Vi har samlet vores bedste råd og viden i vores e-bog omkring det at blive pilot. How Do I Become a Pilot? At læse e-bogen kan være en rigtig god måde at få en masse information, som kan være svær at finde andre steder.

Happy landings

Spørg Piloten

contact@askapilot.net eller ring til os på +45 5352 7700.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top