skip to Main Content

Bliver pilotuddannelsen betalt af forsvaret og er der en maksimal højde?

Jeg går lige nu i gymnasiet, og regner stærkt med at søge en som pilot i forsvaret efterfølgende.
Mit spørgsmål er om det er nødvendigt at være inde som værnepligtig, eller om der er en mere “direkte vej”? Og hvordan foregår det rent finansieringsmæssigt? Bliver det fuldt betalt af forsvaret, eller skal man også selv spytte lidt i det? Til sidst vil jeg også gerne lige høre nærmere om den maksimale højde som pilot.
Man skal tage Forsvarets Basisuddannelse inden man kan starte på en af Forsvaret uddannelser. Det er dog ikke nødvendigt inden man ansøger, da basisuddannelsen kan tages som et led i den samlede uddannelsesplan. Basisuddannelsen er den grundlæggende militærfaglig uddannelse – alt derefter er den egentlige uddannelse.

Det koster ikke noget at blive pilot i Forsvaret. Dog “betaler” du med en tjenestepligt på 12 år efter endt uddannelse.

Mht. dit sidste spørgsmål, så vi undersøgt hvad maksimum højden er, men har ikke kunnet finde noget officielt. Vi ved at den maksimalt tilladte højde engang var 193 cm. Vi har spurgt hos lægerne, men ikke fået svar endnu. Er du højere end 193 cm, så må du skrive til os igen, så vil vi sørge for at du får et korrekt svar.

Har du brug for hjælp?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine overvejelser omkring at blive pilot. Vi har en masse materiale helt frit tilgængelig her på siden. For at gøre det nemt for dig har vi her lavet en oversigt over nogen af vores mest populære posts og youtube video’er.

Hvad tjener en pilot

Arbejdsmiljø som pilot

Pilot uddannelse

Gratis gave til dig der gerne vil være pilot

Du kan gratis stille spørgsmål her Ask A Pilot.

Det er helt normalt at man har mange spørgsmål og overvejelser omkring at blive pilot. Derfor har vi skrevet en udførlig e-bog om det at blive pilot. E-bogen henvender sig til dig der drømmer om at blive pilot såvel som dig som er klar til at tage springet lige nu. Vi har samlet vores bedste råd og viden i vores e-bog omkring det at blive pilot. How Do I Become a Pilot? At læse e-bogen kan være en rigtig god måde at få en masse information, som kan være svær at finde andre steder.

Ellers er du altid velkommen til at skrive til os på contact@askapilot.net eller ringe til os på +45 5352 7700.

Happy landings

Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top