skip to Main Content

Startløn som pilot i Forsvaret – 43.600 kr/ md + 17% pension

Information om startløn som pilot i Forsvaret er frit tilgængelig. På forsvarets hjemmeside om pilotuddannelse kan man finde en masse information omkring pilotuddannelsen i Forsvaret, herunder startlønnen som pilot på 43.600 kr/md.

Forsvaret har, i vore øjne, fornyet sig og gjort det utrolig let at søge. Første led af optagelsen kaldes “open space“, hvor man udsættes for forskellige typer af test. Open space tilbydes 5 steder i Danmark, så kandidater behøver ikke at rejse langt. Tilmelding er nem, og man behøver ikke at udfylde noget ansøgningsskema.

Det er først såfremt, man består open space, at man skal sende et ansøgningsskema. Det er, i vores øjne, vældig smart af Forsvaret at de giver kandidater en så nem mulighed for at få afprøvet deres kandidatur.

Når man søger ind er det muligt, at vælge om man vil søge ind som helikopter-, transport- eller jager-pilot. Vi har tidligere skrevet, om hvordan det er at arbejde i Forsvaret i de forskellige eskadriller. Til dig der overvejer at blive pilot i Forsvaret, kan du få et nemt og hurtigt indblik i Forsvaret som arbejdsplads her. Du finder også et helt kapitel i vores e-bog “How do I become a pilot” om det at arbejde i Forsvaret, skrevet af en operativ F16 pilot.

I en tid hvor forholdene for civile kommercielle piloter i de fleste selskaber er gået ned af bakke, fremstår en arbejdsplads som pilot i Forsvaret måske mere og mere attraktiv.

Derfor kan det virke dejligt befriende at se den måde Forsvaret præsenterer sig selv på, men det er måske også nemt, når man har en masse at byde på.

Er du interesseret i at blive pilot i Forsvaret, er det nok værd også at være opmærksom på Danish Air Cadet muligheden.

Uanset om du er interesseret i at blive militær eller civil pilot, er du velkommen til at stille os spørgsmål vi vil gerne hjælpe dig godt på vej med at træffe den, for dig, rigtige beslutning.

Happy landings

Spørg Piloten – Ask A Pilot

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top