skip to Main Content

Store vs små flyvemaskiner

Hej jeg hedder Anton og jeg er 10år, og er meget bange for at flyve. Jeg elsker fly men tør ikke flyve hvor sikkert er det og hvad kan der ske og er der forskel på at sidde i et stort fly eller et lille jeg skal snart til London og flyve med boeing 737  og måske til thailand og flyve med boeing 747, kan du sige noget om hvor sikkert det er.

Når du er passager hos et flyselskab, er der ikke nogen forskel på, hvor sikker en stor og en lille flyvemaskine er. Det er generelt meget sikkert at flyve, så du behøver ikke at være bange. Piloterne om bord på flyvemaskinen er stolte af deres job og gør deres arbejde rigtig godt. Du er heldig, at du rejser så meget. Når du skal til London, er det lige så sikkert, som når du flyver til Thailand. Det er en lang flyvetur, så vi vil anbefale dig, at du har en masse go underholding med til flyveturen, så det ikke bliver kedeligt.

Andre interessante spørgsmål du måske kunne være interesseret i

Mere om turburlens

Hjælp til flyangst

Hvad sker der ved motorstop i en helikopter?

Kan kabinebesætningen lande flyet?

Hvad gør en F16 pilot hvis han/ hun skal på toilettet?

Hvad hvis piloterne falder i søvn?

Hvis du selv har et spørgsmål?

Du kan stille os spørgsmål via vores engelske hjemmeside.

Vi håber selvfølgelig at du får en rigtig dejlig tur og skulle du har lyst til at skrive til os er du meget velkommen til det. Du kan også ringe til os, men måske vi er ude og flyve.

Mvh

Spørg Piloten

contact@askapilot.net eller +45 5352 7700

Kommentarer

kommentarer

This Post Has One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top