skip to Main Content

Jettime, Ridse i fly???

Q: Hejsa 🙂 Har lagt mærke til der er en slags ridse i malingen på jet time flyene hvad er det???

Det giver mig en skræk af at vi styrter ned.. pga lufttrykket inde i revnen( Hvis det er )

A: Hej Alexander,

Nu har jeg i hvert fald kigget lidt nærmere på det…

Fra starten af kunne jeg udelukke at der var tale om en ridse i flyet. Det kunne jeg alene af den grund af at der er MEGET strenge regler for luftdygtigheden af flyvemaskiner og Jettime skal som alle andre selskaber leve op til en minutiøs kvalitetskontrol.

Så faktisk gik min research mere i retning af at finde ud af hvad du mon mente med en “ridse”. Jeg har linket til et billede af et close-up af hvad du sikkert mener – eller hvordan??? http://www.vejleamtsfolkeblad.dk/artikel/419617:Rejser–Jettime-overtager-Cimber-Sterlings-fly

I såfald er der tale om en hel overlagt handling fra Jettime’s side af… de vil sikkert være kede af at høre at du tror at der er tale om en ridse… fra deres synspunkt er der tale om “bemaling” af flyveren. Hvorfor de lige har valgt den “stribe” ned langs siden er jeg ikke i stand til at svare på – men de mente vel at det “klædte” flyet.

Naturligvis kan jeg aldrig forsikre dig om at der aldrig sker noget ved at sætte sig i et af deres fly – men det hænger sammen med at det som med andre transportformer ikke er helt uden risiko at flyve – det er dog en meget sikker transportform. Og for at slå det helt fast – så vil jeg ikke mene at du udsætter dig for større fare ved at flyve med Jettime end med andre etablerede flyselskaber… så flyv du bare trygt med Jettime.

Det er altid godt med “opmærksomme” passagerer – så bliv endelig ved med at bruge dine kritiske øjne!

På vegne af spoerg piloten,

Søren

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top