skip to Main Content

Q: Hvorfor blev mit boarding kort taget?

Q: Jeg var i Edinburgh forleden, fantastisk by. På vej hjem i flyet, spurgte jeg personalet om de havde smertestillende medicin da jeg lider af migræne og kunne mærke ubehag og kvalme. De var så venlige at give mig to panodiler, men så bad de om mit boardingpas? Det tog de, og udleverede det først da vi skulle til at lande. Er der en grund til det? Kunne ikke lade være med at undre mig, men fik ikke spurgt dem.

A: Det har handlet om at kabine personalet skal dokumentere udlevering af al medicin. Der er skarp kontrol med al beholdning for at sikre at der altid er den beholdning der skal være. Feks vil det jo være uheldigt at løbe tør for panodiler eller det der måske var værre. Ved at kabinepersonalet fører en log, sikres det at flyet, når det er på jorden et sted hvor der findes mulighed for at få ny medicin, kan få en fuld beholdning igen.
Det andet aspekt er også sikkerheds relateret. 
Det handler om at kabine personalet skal dokumentere hvornår, hvad og til hvem der er udleveret medicin. Det kan virke lidt overkill ifht panodiler, men der følges strenge procedurer for al medicin. Havde det nu været noget lidt stærkere medicin havde det måske været nødvendigt for sygehus personale på jorden at kunne læse informationen for at de bedst kunne få overblik over din situation. 
At du først fik dit boarding kort før landing, har nok mere handlet om at kabinepersonalet havde gang i service og andre ting inden de fik mulighed for at returnere dit boarding kort. Der er, mig bekendt, ingen nærmere grund til at der skulle gå længere tid end det ville have taget at overføre dit navn, sæde position samt medicin udleveret.

Håber du kunne bruge svaret 😉 ellers må du gerne skrive igen til os

Mvh

Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top