skip to Main Content

Hvor er det bedste flysæde?

Hvor er det bedste flysæde?

Hvilket sæde skal jeg booke, hvor er det mest behageligt at sidde i flyet?

Det er personlig smag hvad man foretrækker så hvor er det bedste flysæde svinger nok fra person til person, men det er jo altid rart at have god plads.
Hvis du skal rejse langt – over 4 timer – vil vi anbefale at tage lidt hensyn til, hvordan din krop har det. Man kan blive meget træt i kroppen af at sidde lang tid i en flyvemaskine. Hvis der er plads i dit budget, kan et sæde med mere benplads anbefales. Dette kan hos nogen airlines fås på first class og business class. Der er også nogen selskaber, der tilbyder, at man på economy class, mod et mindre tillæg, kan købe pladser omkring de normale udgange og nødudgange – der er normalt bedre plads ved disse sæder. Der kan dog være visse restriktioner, som du kan få mere at vide om, når du henvender dig hos dit rejse selskab.

Tips i forhold til flystøj og oplevelsen om bord

Generelt er det således at sæder foran flyets motorer har mindre støj og sæder ved samt bag flyets motorer har mere støj. Sæder i nærheden af flyets toiletter oplever tit folk der står i kø, hvilket er mere en gene i forhold til komfort.

Omkring oplevelsen ombord så vil turbulens generelt føles mindre voldsomt, i den foreste del af flyet. Uden det skal blive alt for teknisk, så hænger det sammen med flyets rotation omkring dets tyngdepunkt og “center of lift”.

Flyangst, flyskræk

Vi ved at mange har flyangst, flyskræk og vi hjælper gerne. Her er nogen af vores populære svar omkring flyangst, flyskræk.

Hjælp til flyangst 

Bag om flyangst, flyskræk og hvordan man kommer videre

Gratis film om lydene og procedurer ombord på flyet

Spørgsmål kan stilles direkte via vores engelske side.

Vi håber du fik svar og ideer til hvor er det bedste flysæde efter at have læst vores svar, ellers er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Mvh

Spørg Piloten

Du kan skrive til os på contact@askapilot.net eller ringe til os på +45 5352 7700

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top