skip to Main Content

Modular eller integreret pilot uddannelse

Q: Jeg ville gerne høre om det kan betale sig at tage PPL først, også tage CPL uddannelsen bagefter, eller kommer det til at koste det samme i sidste ende, om man går den ene eller anden vej?

Det er fordi, jeg godt kunne tænke mig at blive pilot, og har også lagt en plan, for mig selv, så det ville være fedt hvis i lige kunne komme med et svar / råd.

A: Hej Rasmus,

Hvis du allerede nu ved at du vil være professionel pilot, så vil jeg anbefale dig at tage en JAR-ATPL integrated uddannelse og blive færdig hurtigst mulig. Der er intet galt i at tage uddannelsen i “bidder” (modulart), men med mindre du har pengene stående allerede – så bør du overveje renteudgifterne. Jo længere tid du er om at tage uddannelsen og komme job desto længere tid kan der nå at løbe renter på.

Hvis du følger et “hold” er der også større chance for at du får nogle venskaber og kammerater “i samme båd”, hvilket kan være en stor hjælp, hvis du efter uddannelsen skal søge udfordringer i det store “udland”.

Vi overvejer af oprette en mentor ordning og køre informationsmøder omkring pilot branchen – men vi er stadig på planlægningsstadiet… du må dog sige til hvis det var interessant, så noterer jeg lige din email og kontakter dig når vi har noget konkret.

På vegne af spørg piloten,

Søren

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top