skip to Main Content
Hjælp Til Dig Som Overvejer Branchen

Hjælp til dig som overvejer branchen

Hver måned modtager vi, her på Spørg Piloten, mange spørgsmål fra personer omkring det at blive civil pilot. Det er os en stor fornøjelse at hjælpe til. Står du og overvejer branchen, har vi først en kort opsummering inden vi præsenterer vores to nye gratis tiltag til dig.

KORT OPSUMMERING:

For at gøre det ekstra nemt har vi lavet et kompendium, hvor du kan få et overblik samt gode råd til at blive civil såvel som militær pilot:

https://spoerg-piloten.dk/produkt/before-take-off/

Dernæst er der hele arkivet, som du ganske gratis kan boltre dig i. Særligt dette indlæg giver måske stof til eftertanke for dig der overvejer at blive civil pilot:

For piloter der er under uddannelse eller allerede uddannet, men på jagt efter det første job (eller et bedre job) – anbefaler vi vores søster site Pro Pilots Consulting for coaching og kurser for at blive job-klar:

https://propilots.dk/kurser-for-piloter/

I forhold til uddannelse til civil pilot i Danmark er det vores indtryk at alle danske skoler leverer et godt produkt. To skoler har valgt at integrere kurser fra Pro Pilots i deres uddannelse, med det formål at gøre overgangen fra skole til job mere glidende.

De to skoler er:

https://greybird.dk

og

http://billundaircenter.dk

Samarbejdet mellem Pro Pilots og Billund Air Center A/S er helt nyt og du kan læse lidt mere om samarbejdet her:

http://billundaircenter.dk/jobklar/

To nye gratis tiltag til dig der overvejer branchen!

  1. Åbent hus arrangement, arrangeret af Spørg Piloten. Udover et symbolsk tilmeldingsgebyr, for at sikre at folk ikke bare melder sig til uden også at komme, vil arrangementet være gratis. Alt efter efterspørgsel vil arrangementer kunne afholdes i Jylland såvel som på Sjælland. Konceptet med et åbent hus arrangement kendes fra flyveskolernes infomøder. På flyveskolernes infomøder har du typisk mulighed for at høre lidt om den civile pilotuddannelse, få en præsentation af hvordan flyveskolen ser branchen (og mulighederne for job f.eks.) og en rundtur på skolen. En gratis tur i en simulator er sikkert velment som en fin gestus, men det er, efter vores mening, relativt nemt for en flyveskole at få dig hooked på projekt civil pilot. De mennesker du typisk møder på et åbent hus er de glade nuværende elever og en skoleledelse der (selvfølgelig) gerne vil have du starter på netop deres flyveskole. Vores åbent hus arrangement har en anden agenda. Vi vil IKKE sælge dig branchen eller sørge for at du vælger en flyveskole frem for en anden. Det vi gerne vil tilbyde dig er, at møde en nyuddannet civil pilot samt en erfaren civil pilot, som ærligt og objektivt vil fortælle om branchen som de oplever den og dernæst besvare spørgsmål fra dig. Vi har ikke til formål at skræmme dig fra at blive civil pilot, men vi vil gerne forsøge at bidrage til, at dem der starter på uddannelsen har realistiske forventninger og at deres valg er truffet på et informeret grundlag – ikke blot på en flyveskoles “salgsmøde”. Selvfølgelig har vi ikke en krystalkugle og vi har ikke patent på sandheden – men med vores samarbejde med Undervisningsministeriet http://www.ug.dk har vi forpligtiget os til at levere ærlig og uvildig rådgivning omkring branchen. Når vi er klar med tid og sted, vil åbent hus arrangementer blive slået op på https://propilots.dk hvor igennem tilmelding også vil foregå.
  2. Checkliste“. Vi har længe oplevet, at de personer der kontakter os med spørgsmål omkring branchen har efterspurgt struktur. En struktur de kunne følge til at afgøre, om de skal blive civil pilot eller ej. Hvad rækkefølge skal jeg tage tingene i? Hvad er vigtigt at få styr på? Vi kan sagtens forstå ønsket om struktur, for som ny i branchen kan det virke meget uoverskueligt, hvor man skal starte og hvor man skal søge råd. Mange nye civile piloter opnår i dag bevilling til “pilotlånet” ved at familiemedlemmer stiller kaution og det kan måske også være rigtig rart for dem (familiemedlemmerne) at gå igennem checklisten sammen med dig. I branchen anvendes checklister af piloter til at sørge for at ting ikke bliver glemt og at ting bliver gjort i den rigtige rækkefølge. Derfor var det, for os, nærliggende at vi kaldte vores forslag til struktur for en “checkliste”. Vi forventer at Checklisten vi vil blive delt her på Spørg Piloten og Pro Pilots indenfor de næste par uger – så sørg for regelmæssigt at besøge vores sider.

Hvad er din mening om vores to nye gratis tiltag? Er der andre ting du godt kunne tænke dig, at Spørg Piloten eller Pro Pilots gjorde for at varetage dine interesser??? Du er velkommen til at skrive til os via kontaktformularen eller på vores facebooksider:

https://www.facebook.com/propilotsconsulting/

https://www.facebook.com/spoerg.piloten/

På vegne af Spørg Piloten

Dit team af erfarne piloter

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top