skip to Main Content
Flyskræk

Hvordan Maria vandt over sin flyskræk

Maria kontaktede os kort før bryllupsrejsen med denne besked:

Jeg skal snart på bryllupsrejse med min mand og vores datter på 8 år. Jeg har i mange år haft flyskræk men har altid taget turen trods det. Jeg har prøvet hypnose, meditation og læst bøger men det har desværre ikke rigtig hjulpet. Nu skal vi til Maldiverne som vi har glædet os rigtig meget til gennem hele corona perioden men jeg kan godt mærke at jo tættere vi kommer jo flere tanker rammer mig. Jeg vil så gerne have en god tur også så det ikke smittet af på vores 8 årige datter.

Efter vi arbejdede med Maria, er dette hvad hun har at sige om hendes flyskræk.

“Jeg har igennem mange år lidt af flyskræk. Det kunne allerede starte når vi skulle til at planlægge ferie og ugerne op til afgang meldte katastrofetankerne sig. Det var som om, at hver ferie måske ville blive den sidste og det ikke var sikkert jeg kom hjem igen.

Denne gang skulle vi på bryllupsrejse og vores datter på 8 år skulle med. Jeg var træt af at lade frygten styre og bange for at min datter skulle blive “smittet” med min angst. Jeg har prøvet diverse behandlingsmuligheder men denne gang faldt jeg over ASK A PILOT og besluttede at kontakte dem med mit problem. Det er jeg så glad for at jeg gjorde! Jeg har talt med Søren flere gange over google meet, hvor jeg fortalte min historie og kunne spørge om alle de ting der i min verden var farligt når man fløj. Det blev taget seriøst og Søren delte hans syn på hvad der for ham er et sikkert arbejde. Han fortalte om flyet, de daglige processer der sker både før, under og efter en flyvning og alt dette var med til at tale til min logiske forståelse for hvorfor flyvning er sikker. Jeg fik derudover nogle redskaber til at stoppe katastrofetankerne og de har absolut været nyttige. Flyvningerne i forbindelse med bryllupsrejsen var den første prøve og jeg fik fuld støtte fra Søren hele vejen. Selvom jeg ikke helt er der endnu, var det langt bedre end førhen. Ingen katastrofetanker eller angst ved at gå ombord på flyet og her kort tid efter vi er kommet hjem, er jeg allerede klar til at sætte mig i en flyver igen. Så jeg fortsætter dialogen med ASK A PILOT da det for mig, er den bedste måde at håndtere min angst på.

Det kan varmt anbefales hvis du har det som jeg, men det kræver arbejde og forsvinder ikke af sig selv 🙂”

Når vi arbejder med flyskræk, arbejder vi altid på individuel basis. Hvad der fungerer for en, fungerer måske ikke for en anden. Hvis du er interesseret i en til en coaching, er du velkommen til at kontakte os.

Mvh

Spørg Piloten/ Ask A Pilot

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top