skip to Main Content
Helikopter Pilot

Helikopter pilot

Q: Vil gerne vide hvordan job mulighederne ser ud, både nationalt og internationalt som helikopter pilot. Hvad er lønniveauet? Hvordan kommer man i job? Hvor meget forberedelse er der før en flyvning? Arbejdstider -er det primært hver dag, eller arbejder man 2 uger hjemme 2 uger ude?

A: Jobmuligheder: Det forholder sig, i mine øjne, ens både nationalt og internationalt ifht job muligheder – medmindre du har erfaring eller kender nogen (netværk) så er det svært at komme i betragtning til et job.  

Lønniveau: Hvis du vil se lidt om muligheder og lønniveau som helikopter pilot, kan denne side hjælpe dig lidt www.ppjn.com

Hvordan kommer man i job: Historisk set har den civile branche nydt godt af piloter fra forsvaret. Som nyuddannet civi pilot er en mulighed at søge et job på jorden hos et helikopter firma for så på sigt at komme ud og flyve.
Mange nyuddannede piloter søger lykken i udlandet, men igen handler det mange gange om netværk.

Hvor meget forberedelse er der før en flyvning: I starten af karrieren vil det være normalt med 1- 2 timers forberedelse forud for hver flyvning. Som man bliver mere erfaren vil behovet for forberedelse naturligt dale.

Arbejdstider: Hvordan du arbejder kommer i høj grad an på hvilket firma du arbejder for og hvilken del af branchen du havner i. Flyvning til f.eks. boreplatforme sker typisk som skifteholds arbejde hvor man arbejder i blokke og evt. overnatter på platformene. 

Ønsker du mere udførlig rådgivning vil jeg anbefale at vi hooker dig op med en erfaring helikopter pilot.


Happy Landings

Spørg Piloten

Følg os på facebook, instagram og youtube: https://www.facebook.com/spoerg.piloten/ https://www.instagram.com/ask.a.pilot/ https://www.youtube.com/channel/UCPjty8PNr02U3jfqfw5k1LA

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top