skip to Main Content

Helikopter pilot

Jeg vil gerne vide hvordan job mulighederne ser ud, både nationalt og internationalt som helikopter pilot. Hvad er lønniveauet? Hvordan kommer man i job? Hvor meget forberedelse er der før en flyvning? Arbejdstider -er det primært hver dag, eller arbejder man 2 uger hjemme 2 uger ude?

Jobmuligheder: Det forholder sig, i mine øjne, ens både nationalt og internationalt ifht job muligheder – medmindre du har erfaring eller kender nogen (netværk) så er det svært at komme i betragtning til et job.  

Lønniveau: Hvis du vil se lidt om muligheder og lønniveau som helikopter pilot, kan denne side hjælpe dig lidt www.ppjn.com

Hvordan kommer man i job: Historisk set har den civile branche nydt godt af piloter fra forsvaret. Som nyuddannet civi pilot er en mulighed at søge et job på jorden hos et helikopter firma for så på sigt at komme ud og flyve.
Mange nyuddannede piloter søger lykken i udlandet, men igen handler det mange gange om netværk.

Hvor meget forberedelse er der før en flyvning: I starten af karrieren vil det være normalt med 1- 2 timers forberedelse forud for hver flyvning. Som man bliver mere erfaren vil behovet for forberedelse naturligt dale.

Arbejdstider: Hvordan du arbejder kommer i høj grad an på hvilket firma du arbejder for og hvilken del af branchen du havner i. Flyvning til f.eks. boreplatforme sker typisk som skifteholds arbejde hvor man arbejder i blokke og evt. overnatter på platformene. 

Pilotuddannelse. Har du brug for hjælp? Vi kan også hjælpe i forhold til helikopter uddannelsen.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine overvejelser omkring at blive pilot uanset hvilken retning du ønsker at gå. Vi har en masse materiale helt frit tilgængelig her på siden. For at gøre det nemt for dig har vi her lavet en oversigt over nogen af vores mest populære posts og youtube video’er.

Hvad tjener en pilot

Arbejdsmiljø som pilot

Pilot uddannelse

Gratis gave til dig der gerne vil være pilot

Du kan gratis stille spørgsmål her Ask A Pilot.

Det er helt normalt at man har mange spørgsmål og overvejelser omkring at blive pilot. Derfor har vi skrevet en udførlig e-bog om det at blive pilot. E-bogen henvender sig til dig der drømmer om at blive pilot såvel som dig som er klar til at tage springet lige nu. Vi har samlet vores bedste råd og viden i vores e-bog omkring det at blive pilot. How Do I Become a Pilot? At læse e-bogen kan være en rigtig god måde at få en masse information, som kan være svær at finde andre steder.

Nyuddannet pilot – uden job?

Vi kan selvfølgelig ikke trylle noget pilot job frem, men vi kan hjælpe dig med at være skarp når markedet åbner igen. Lige nu støtter vi nyuddannede piloter i mindre netværksgrupper. Her taler vi om det der er svært, vi holder modet oppe, vi deler nyheder om branchen og sørger for ingen føler sig alene. Vi mødes online en gang per måned, hvor vi holder en workshop med forskelligt indhold, alt efter hvad der er relevant. Hvis du vil høre mere er du velkommen til at kontakte os.

 
Mvh
Spørg Piloten/ Ask A Pilot
contact@askapilot.net eller ring til os på +45 5352 7700.

 

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top