skip to Main Content
Pilot Striber

De siger at hvis jeg ikke klarer mig godt i skolen, kan jeg aldrig blive pilot. Det giver mig virkelig stress, for jeg prøver virkelig.

Q: Jeg er en pige der går i 8 klasse og jeg har fortalt min forældre og mine lærere, at jeg gerne vil være pilot. Mine forældre og lærere tror ikke rigtig på mig og siger jeg skal være god til alt muligt, men de siger bare ikke præcist hvad og hvordan jeg skal blive bedre. Jeg er åbenbart ikke god nok i deres øjne. De siger at hvis jeg ikke klarer mig godt i skolen, kan jeg aldrig blive pilot. Det giver mig virkelig stress, for jeg prøver virkelig.

A: Tak for dit spørgsmål.

For at gøre det ekstra nemt har vi lavet en bog for at hjælpe alle der drømmer om at blive pilot.

Dernæst er der hele arkivet, som du ganske gratis kan boltre dig i.

For langt det fleste kan lade sig gøre at blive pilot. Der er mange der gerne vil, men samtidig også mange der ikke vil ofre hvad der skal til eller som ikke er klar over hvad de går ind til.

Helbred og økonomi er ofte de ting der afskærer folk fra at blive piloter.

Vores erfaring er at det sjældent er manglende faglige kundskaber, der gør at folk ikke bliver piloter.

Pilotuddannelse. Har du brug for hjælp?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine overvejelser omkring at blive pilot. Vi har en masse materiale helt frit tilgængelig her på siden. For at gøre det nemt for dig har vi her lavet en oversigt over nogen af vores mest populære posts og youtube video’er.

Hvad tjener en pilot

Arbejdsmiljø som pilot

Pilot uddannelse

Gratis gave til dig der gerne vil være pilot

Du kan gratis stille spørgsmål her Ask A Pilot.

Det er helt normalt at man har mange spørgsmål og overvejelser omkring at blive pilot. Derfor har vi skrevet en udførlig e-bog om det at blive pilot. E-bogen henvender sig til dig der drømmer om at blive pilot såvel som dig som er klar til at tage springet lige nu. Vi har samlet vores bedste råd og viden i vores e-bog omkring det at blive pilot. How Do I Become a Pilot? At læse e-bogen kan være en rigtig god måde at få en masse information, som kan være svær at finde andre steder.

Ellers er du altid velkommen til at skrive til os på contact@askapilot.net eller ringe til os på +45 5352 7700

Mvh

Spørg piloten

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top