skip to Main Content
De Siger At Hvis Jeg Ikke Klarer Mig Godt I Skolen, Kan Jeg Aldrig Blive Pilot. Det Giver Mig Virkelig Stress, For Jeg Prøver Virkelig.

De siger at hvis jeg ikke klarer mig godt i skolen, kan jeg aldrig blive pilot. Det giver mig virkelig stress, for jeg prøver virkelig.

Q: Jeg er en pige der går i 8 klasse og jeg har fortalt min forældre og mine lærere, at jeg gerne vil være pilot. Mine forældre og lærere tror ikke rigtig på mig og siger jeg skal være god til alt muligt, men de siger bare ikke præcist hvad og hvordan jeg skal blive bedre. Jeg er åbenbart ikke god nok i deres øjne. De siger at hvis jeg ikke klarer mig godt i skolen, kan jeg aldrig blive pilot. Det giver mig virkelig stress, for jeg prøver virkelig.

A: Tak for dit spørgsmål, her er så svaret som du kan præsentere dine forældre og lærere for.

Begge henvisninger giver dig mulighed for at forstå hvad du er oppe imod, drømme kontra facts.

For at gøre det ekstra nemt har vi lavet et kompendium, hvor du kan få et overblik samt gode råd til at blive civil såvel som militær pilot:

https://spoerg-piloten.dk/produkt/before-take-off/

Dernæst er der hele arkivet, som du ganske gratis kan boltre dig i. Særligt dette indlæg giver måske stof til eftertanke for dig der overvejer at blive civil pilot:

Gratis julegave fra os til dig, der drømmer om at blive pilot

Nu skriver du ikke decideret, at det er pga. dit køn at der tvivles på dig, men jeg har nu alligevel funder disse 4 Youtube videoer til dig som jeg håber du bliver inspireret af. De er alle om kvinder, der er i luftfartsbranchen som piloter.

De har garanteret alle også haft mange af de samme spørgsmål som du har og de er alle kommet igennem, og garanteret har de haft modgang undervejs.

Men det kan lade sig gøre hvis man vil, og gør en ekstra indsats, men der er mange der gerne vil, men samtidig også mange der ikke vil ofre hvad der skal til.

https://www.youtube.com/watch?v=f-dCE50enQk

https://www.youtube.com/watch?v=-0OXNingXKE

https://www.youtube.com/watch?v=Nw28ImHXlaI

https://www.youtube.com/watch?v=Zse4QyDuazE

På vegne af og med venlig hilsen

Spørg Piloten

 

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top