skip to Main Content
De Siger At Hvis Jeg Ikke Klarer Mig Godt I Skolen, Kan Jeg Aldrig Blive Pilot. Det Giver Mig Virkelig Stress, For Jeg Prøver Virkelig.

De siger at hvis jeg ikke klarer mig godt i skolen, kan jeg aldrig blive pilot. Det giver mig virkelig stress, for jeg prøver virkelig.

Q: Jeg er en pige der går i 8 klasse og jeg har fortalt min forældre og mine lærere, at jeg gerne vil være pilot. Mine forældre og lærere tror ikke rigtig på mig og siger jeg skal være god til alt muligt, men de siger bare ikke præcist hvad og hvordan jeg skal blive bedre. Jeg er åbenbart ikke god nok i deres øjne. De siger at hvis jeg ikke klarer mig godt i skolen, kan jeg aldrig blive pilot. Det giver mig virkelig stress, for jeg prøver virkelig.

A: Tak for dit spørgsmål.

For at gøre det ekstra nemt har vi lavet en bog for at hjælpe alle der drømmer om at blive pilot https://spoerg-piloten.dk/produkt/how-do-i-become-a-pilot/

Dernæst er der hele arkivet, som du ganske gratis kan boltre dig i.

For langt det fleste kan lade sig gøre at blive pilot. Der er mange der gerne vil, men samtidig også mange der ikke vil ofre hvad der skal til eller som ikke er klar over hvad de går ind til.

Helbred og økonomi er ofte de ting der afskærer folk fra at blive piloter.

Vores erfaring er at det sjældent er manglende faglige kundskaber, der gør at folk ikke bliver piloter.

På vegne af og med venlig hilsen

Spørg Piloten

Følg os på facebook, instagram og youtube: https://www.facebook.com/spoerg.piloten/ https://www.instagram.com/ask.a.pilot/ https://www.youtube.com/channel/UCPjty8PNr02U3jfqfw5k1LA

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top