skip to Main Content

Flyvetur til USA

Q: Hej. Jeg er meget bange for at flyve. men har måske planlagt en flyvetur til USA, men hvad for et fly selskab skal jeg flyve med. Det skal være et meget sikkert, nyt, kendt og godt at rejse med. Jeg kunne måske forstille mig de her flyselskaber: SAS, Thomas Cook (men ved ikke om de er til ruteflyvning), men vil gerne hører dit forslag.
Mvh Oliver

A: Hej Oliver. Jeg er ked af at høre, at du er bange for at flyve. Jeg vil i den forbindelse anbefale dig, at læse nogle af de indlæg vi har omkring flyskræk. Du kan eventuelt bruge søgefunktionen øverst på siden og måske kan de indlæg berolige dig.
For at komme tilbage til dit spørgsmål springer der hurtigt en del selskaber frem, som jeg vil anbefale dig at rejse med. SAS, Lufthansa, Air Berlin, KLM og British Airways. De ville være nogle af de selskaber som jeg selv ville benytte mig af. Dette begrunder jeg således:
Alle selskaber har et godt ry i branchen og de er meget opmærksomme på sikkerhed og god træning af de ansatte. Derudover har de også ordentlige ansættelsesforhold som gør, at de ansatte ikke føler sig pressede i deres daglige arbejde. Dette gør alt i alt, at det er selskaber jeg kan stå inde for og også selv ville flyve med (og flyver med) uden at tænke to gange over det.
Det skal dog siges, at bare fordi jeg kun har nævnt de ovenstående selskaber, så vurderer jeg ikke alle andre til at være usikre flyselskaber. Det skal ikke helst ikke misforstås.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top