skip to Main Content

Tryk for ørerne – et godt råd!

Hej
Jeg kom egentlig på siden for at læse om flyskræk, da jeg efter at være blevet mor, har en eller anden helt irationel frygt – men er faktisk blevet meget mere tryg ved mange af mine skrækscenarier efter at have læst alle de indlæg I har svaret på 🙂

Nå, men nu så jeg så også, at der er en del indlæg omkring det med tryg for ørerne. Jeg led meget af dette helt op til jeg var 20 år. Og har fløjet til USA mindst 1-2 gange årligt siden jeg var 6 mdr. gammel, så det er en del ørepine jeg har måtte lide igennem… Det var med gråd, hulken og at være utrøstelig (helt op til 15 års alderen). Her skete der dog noget – en stuardesse på et SAS fly gav mig 2 plastikkopper med køkkenrulle væddet i lunkent vand i bunden og med endnu en plastikkop oveni for at holde papiret på plads. Hun bad mig sætte dem på ørerne… Og i en alder af 15 år, var dette ikke lige det “look” jeg gik efter (følte mig som en teletubbie) MEN det virkede! Havde aldrig smerter i ørerne ved landing igen. Så snart de meldte nedstigning tog jeg kopper på ørerne og i dag når jeg flyver med min søn, så får han dem også på. Jeg har heldigvis ikke længere selv problemer med landingen, men ville da give stuardessens gode råd videre til alle, der døjer med trykken for ørerne og håber de kan bruge det 🙂

Tak for en i øvrigt super fed og informativ side!

 

Tusind tak for rosen og det gode tip. Det er hermed givet videre til alle der læser med 🙂 – Mvh Anders

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top