skip to Main Content

Pilot uddannelse i USA

Q: Jeg har siden jeg var barn ønsket at blive pilot, men pengepungen rækker ikke så langt. Læste i en af dine tidligere besvarede spørgsmål at man kan tage uddannelsen i USA?
Men når jeg googler, kommer der en hav af hjemmesider frem. Kan du guide mig med hjemmesider og info om hvor jeg skal kigge og ellers komme igang?

A: Jeg må ærligt erkende, at jeg ikke kender så meget til de forskellige flyveskoler og pilot uddannelse i USA. Personligt kender jeg ikke nogen, der har været derovre. Jeg ved fra diskussioner på andre pilot hjemmesider, at det er et hedt emne at tage pilot uddannelsen i USA. Folk, der er derovre, synes det er virkelig godt, og folk der tager pilot uddannelsen herhjemme sværger ved de “fordele”, der er ved det. Så folk er ret farvede, når man spørger dem om deres mening. Det skal du også have med i dine overvejelser, når du taler med folk, som har taget pilot uddannelsen.

Med hensyn til hvilken skole du skal vælge, er jeg ganske ærligt ikke ordentligt informeret og kan ikke sige dig, hvad der er den bedste skole. Jeg har læst et par indslag på en anden pilot hjemmeside og fundet en ganske udemærket artikel, og hvis du klikker her, kan du læse om det at tage pilot uddannelsen i USA.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top