skip to Main Content

At være pilot

Hej jeg hedder Jens Christian er 11 år og jeg drømmer om at blive pilot som dig, så jeg vil spørger om hvordan det er at være pilot?

At være pilot, var for mig også min drøm. Jeg (Anders) kan huske, at jeg på en flyvetur, da jeg faktisk også var 11 år, på vej til USA, var så heldig at komme ud og besøge piloterne i cockpittet. Det var vildt spændende at sidde og kigge på, hvad de lavede, og man kunne nyde udsigten. Desværre er det lidt sværere i dag at komme på besøg i cockpittet under flyvningen, men på vej ud af flyveren er der normalt altid tid til et besøg.

At arbejde som pilot betyder, at man har mange spændende udfordringer, men der er også mange ting, som kan være hårde. Man skal tit stå meget tidligt op om morgenen, og man har ikke altid fri, når ens venner har fri. Man arbejder på dage, som man egentlig gerne ville have fri på som f.eks. jul, nytår og fødselsdage. Det kan være lidt svært for ens venner og familie og selvfølgelig også en selv, at man ikke kan være med til at fejre de vigtige begivenheder. Det bliver dog opvejet af, at man har et job, som giver meget tilbage til en i form af udfordringer og ansvar. Der skal tages vigtige beslutninger hver dag man er på arbejde, så det kræver, at man er top motiveret for at kunne varetage ens pligter.

Så når du spørger mig, hvordan det er at være pilot, så svarer jeg: ”Det er sjovt, men kan også være ret hårdt”.

Pilotuddannelse. Har du brug for hjælp?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine overvejelser omkring at blive pilot. Vi har en masse materiale helt frit tilgængelig her på siden. For at gøre det nemt for dig har vi her lavet en oversigt over nogen af vores mest populære posts og youtube video’er.

Hvad tjener en pilot

Arbejdsmiljø som pilot

Pilot uddannelse

Gratis gave til dig der gerne vil være pilot

Du kan gratis stille spørgsmål her Ask A Pilot.

Det er helt normalt at man har mange spørgsmål og overvejelser omkring at blive pilot. Derfor har vi skrevet en udførlig e-bog om det at blive pilot. E-bogen henvender sig til dig der drømmer om at blive pilot såvel som dig som er klar til at tage springet lige nu. Vi har samlet vores bedste råd og viden i vores e-bog omkring det at blive pilot. How Do I Become a Pilot? At læse e-bogen kan være en rigtig god måde at få en masse information, som kan være svær at finde andre steder.

Her er en video om os, så du måske kan lære os lidt bedre at kende 🙂

Mvh

Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top