skip to Main Content

At være pilot

Q: hej jeg hedder jens christian er 11 år og drømme om at blive pilot som dig så jeg vil spørger om hvordan det er at være pilot?

A: At være pilot, var for mig også min drøm. Jeg kan huske, at jeg på en flyvetur, da jeg faktisk også var 11 år, på vej til USA, var så heldig at komme ud og besøge piloterne i cockpittet. Det var vildt spændende at sidde og kigge på, hvad de lavede, og man kunne nyde udsigten. Desværre er det lidt sværere i dag at komme på besøg i cockpittet under flyvningen, men på vej ud af flyveren er der normalt altid tid til et besøg.

At arbejde som pilot betyder, at man har mange spændende udfordringer, men der er også mange ting, som kan være hårde. Man skal tit stå meget tidligt op om morgenen, og man har ikke altid fri, når ens venner har fri. Man arbejder på dage, som man egentlig gerne ville have fri på som f.eks. jul, nytår og fødselsdage. Det kan være lidt svært for ens venner og familie og selvfølgelig også en selv, at man ikke kan være med til at fejre de vigtige begivenheder. Det bliver dog opvejet af, at man har et job, som giver meget tilbage til en i form af udfordringer og ansvar. Der skal tages vigtige beslutninger hver dag man er på arbejde, så det kræver, at man er top motiveret for at kunne varetage ens pligter.

Så når du spørger mig, hvordan det er at være pilot, så svarer jeg: ”Det er sjovt, men kan også være ret hårdt”.

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top