skip to Main Content

Hvad er reglerne efter Germanwing ulykken mht personer i cockpitter? Skal de tilstedeværende (på flight deck) være af maskulint køn?

Q: Hvad er reglerne efter Germanwing ulykken mht personer i cockpitter? Skal de tilstedeværende (på flight deck) være af maskulint køn?

A: I forhold til dit spørgsmål om sikkerheden efter Germanwings ulykken, så kan jeg desværre ikke gå i detaljer med hvilke sikkerhedsprocedurer, der er blevet indført af flyselskaberne. Det er dog klart, at man i branchen er meget opmærksom på at forebygge at det sker igen. Jeg kunne forestille mig, at det ville blive betegnet som diskrimination, hvis man fremsatte krav om kønnet på flightdeck og jeg kan ikke se hvordan at det kunne bidrage til højere sikkerhed, selv hvis man indførte en sådan regel.

På vegne af spørg piloten og med venlig hilsen

Søren

Kommentarer

kommentarer

This Post Has One Comment

  1. hej Piloter
    når jeg en gang imellem ser verdens fly på flightradar har jeg observeret ingen fly over Tibet.Måske besvarer jeg selv mit spørgsmål: BJERGENE.Men der er jo ingen bjerge der er højere end MT.EVEREST der er under 9 km.Et fly har jo en noget større marchhøjde.Venter spændt på svar
    mvh.Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top