skip to Main Content

Hvad er det bedste pilot headset?

Hvilket pilot headset er efter Jeres mening det bedste? Følger ens headset en i hele ens karriere, eller bestemer selskabet man arbejder for, hvilket headset der skal anvendes?

Der er ingen tvivl – efter vores mening er Bose A20 det bedste pilot headset du kan købe og vi vil (trods prisen) anbefale det.

Der findes flere rigtig gode modeller, men ingen kommer (efter vores mening) helt op på det niveau som Bose A20 leverer, hvis man ønsker noisereduktion. Et minus ved Bose A20 er, at det er et relativt stort headset.

Det er mange penge at smide efter et headset, men vi tror at du bliver glad for investeringen i eget headset uanset om du vælger Bose eller en anden producent af headset.

Vores råd til dig vil være at vælge et med noisereduktion for at beskytte din hørelse, det ville være ærgerligt hvis du skulle komme ud for en høreskade, der kunne være undgået med brug af noisereduktion.

Mange piloter har deres eget headset og det er normalt ikke noget problem at få lov at anvende det for det selskab du flyver for. Det kan være du skal søge om en formel tilladelse og alt efter flytype kan det være du skal have en adapter.

Der er selvfølgelig den ulempe, at du skal bære rundt på dit eget headset og at det fylder op i pilottasken. De fleste piloter vil dog nok være enige i, at det at passe på hørelsen, komforten ved eget headset og så at man ikke skal dele ørevoks med andre, klart opvejer ulemperne.

Vi håber dette svarede på dit spørgsmål om hvad det bedste pilot headset er. Du skal være velkommen til at skrive igen!

Vores engelske søstersite har også besvaret spørgsmål omkring headset. Du kan læse mere her – headset all you need to know.

Mvh

Spørg Piloten/ Ask A Pilot

Følg os gerne på youtube

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top