skip to Main Content

Det mest sikre flyselskab

Q: Jeg skal til Los Angels her i foråret og i den forbindelse vil jeg gerne vide hvilket selskab der er mest sikker at flyve med? Jeg er ikke så glad for at flyve.

A: At finde informationen på hvilket flyselskab der er mest sikkert, er ikke så nemt. Der findes forskellige hjemmesider, som indsamler data fra flyselskaber og deres hændelser, men ikke alle data bliver rigtigt registreret. Så jeg vil ikke vove at videregive disse info, da jeg ikke ved, om jeg kan stole på kilden. Jeg har heller ikke fundet nogen officiel udtalelse, som angiver hvilket, der er det mest sikre flyselskab.
Jeg har fundet en opgørelse over samlede antal ulykker med overblik over de forskellige kontinenter. Denne opgørelse kommer fra IATA (International Air Transport Association) som er en sammenslutning af 93% af verdens flyselskaber.
Jeg håber den kan berolige dig lidt. Den viser det samlede antal tab af “skrog” per million (!!!) fløjet rutesektor i år 2008. Så endnu en gang kan jeg gentage, at flyvning er den mest sikre form for transport.


Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top