skip to Main Content

De første spørgsmål og svar

Så er de første spørgsmål ankommet og vi har givet vores svar på disse.

Vi har valgt at opdele mine svar i forskellige emner. Så skulle det forhåbentligt gøre det nemmere for dig, at finde svar på de spørgsmål, der interesserer netop dig.

Vi vil også meget gerne opfordre til, at du giver linket til denne hjemmeside videre, skulle du kende nogen, du mener ville have gavn af, at læse med her eller stille spørgsmål.

Når spørgsmålene kommer ind kan vi tydeligt se at der er to hovedkategorier – Pilotuddanelse og flyangst, flyskræk. Derfor har vi lavet et par links til de mest populære svar.

Pilotuddannelse. Har du brug for hjælp?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine overvejelser omkring at blive pilot. Vi har en masse materiale helt frit tilgængelig her på siden. For at gøre det nemt for dig har vi her lavet en oversigt over nogen af vores mest populære posts og youtube video’er.

Hvad tjener en pilot

Arbejdsmiljø som pilot

Pilot uddannelse

Gratis gave til dig der gerne vil være pilot

Du kan gratis stille spørgsmål her Ask A Pilot.

Det er helt normalt at man har mange spørgsmål og overvejelser omkring at blive pilot. Derfor har vi skrevet en udførlig e-bog om det at blive pilot. E-bogen henvender sig til dig der drømmer om at blive pilot såvel som dig som er klar til at tage springet lige nu. Vi har samlet vores bedste råd og viden i vores e-bog omkring det at blive pilot. How Do I Become a Pilot? At læse e-bogen kan være en rigtig god måde at få en masse information, som kan være svær at finde andre steder.

Flyangst, Flyskræk

Hjælp til flyangst 

Bag om flyangst, flyskræk og hvordan man kommer videre

Gratis film om lydene og procedurer ombord på flyet

 

Mvh

Spørg Piloten

Du kan skrive til os på contact@askapilot.net eller ringe til os på +45 5352 7700

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top