skip to Main Content

De første spørgsmål og svar

Så er de første spørgsmål ankommet og jeg har givet mine svar på disse.

Jeg har valgt at opdele mine svar i forskellige emner. Så skulle det forhåbentligt gøre det nemmere for dig, at finde svar på de spørgsmål, der interesserer netop dig.

Derudover har jeg lavet en lille underside, hvor du kan finde tips til din rejse. Her er det muligt, at finde nyttige tips til hvordan du kan gøre din rejse nemmere. Det er tips, som jeg har fundet på, ud fra de observationer jeg har gjort mig i min færden i lufthavne, både som passager, men også som pilot.

Jeg vil også meget gerne opfordre til, at du giver linket til denne hjemmeside videre, skulle du kende nogen, du mener ville have gavn af, at læse med her eller stille spørgsmål.

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top