skip to Main Content

Transfer i Zürich

Q: Jeg skal til Malaga om to måneder og har pga pris valgt at mellemlande i Zürich både ud og hjem. Jeg lider af flyskræk, men nægter at lade mig begrænse.
Vi skal flyve med Swiss begge veje, men SAS flyver på strækningen Kbh-Zürich/Zürich-Kbh.
Jeg har aldrig prøvet at mellemlande før og er bekymret for flere ting.
1. Vi har på udturen 1 time og 5 minutter til at nå næste fly. Skal vi selv sørge for at tjekke bagagen ind igen? Kan vi overhovedet nå det?
2. Det er vigtigt for mig at sidde fremme i flyet, ihvertfald ikke længere tilbage end vingen. Normalt booker jeg plads ved bestilling, men det var ikke en mulighed. Skal jeg ringe til SAS og swiss for at få styr på pladserne?
3. Kan I udfra flynumrene fortælle hvilke maskiner jeg skal flyve med?
Info: Vi har booket hele rejsen via flybillet.dk og jeg går derfor ud fra (?), at der er tale om en samlet billet.  Billetten er ihvertfald et dokument hvor tider mm. står samlet.

Fly fra kbh lx4701, fra Zürich  lx2110, hjem fra malaga fly nr lx2115 og fra Zürich Lx4704.

A: Først og fremmest så synes jeg, at du skal have ros for, at du ikke lader dig slå ud af din flyskræk. Jeg kan se at du gør dig nogle tanker og har fundet en løsning der virker for dig, det er godt!

1. Nej du skal ikke checke din bagage ind igen. Den bliver normalt checket ind hele vejen til destinationen. Der er kun nogle få tilfælde hvor dette ikke er muligt.
2. Ja hvis det er vigtigt for dig så ville jeg tage kontakt til begge firmaer og få styr på pladserne. Der er ingen grund til, at du skal bruge energi på, at tænke om du mon nu får den plads, du gerne vil have, på dagen hvor du skal flyve. Der skal alt være ordnet, så du kan slappe af og nyde det faktum, at du er på vej på ferie. En god forberedelse hjælper mod flyskrækken.
3. For at kunne finde ud af hvilken maskine du skal flyve med skal man også bruge datoen, da der kan være forskel på antallet af passagerer i løbet af ugen og derfor også kapaciteten som flyvemaskinen skal kunne rumme og dermed hvilken flyvemaskine der er sat ind på ruten. Du kan selv undersøge det ved at bruge denne side: www.seatguru.com.
Alternativt skriver du dine rejsedatoer i kommentarfeltet neden for og så undersøger jeg det for dig.

Jeg ønsker Jer en god flyvetur og en dejlig ferie. Zürich lufthavn er i øvrigt en ganske flot lufthavn. Du kan se frem til ko klokker og jodlen – det vil du forstå senere 🙂

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top