skip to Main Content

Pilotudannelsen

Q: Hej.. jeg har altid ville være pilot og kunne stadig godt tænke mig og blive det. Mit spørgsmål går på om man kan sætte en decideret karakter på engelsk altså hvor god man skal være? Og så har jeg faktisk to spørgsmål mere.

  1. alle forkortelserne i skriver har jeg prøvet og sætte mig ind i, men jeg synes ikke jeg kan finde svar på dem. altså en PPL mv.
  2. mit sidste spørgsmål går på om du kan svare mig på hvor meget der er at sparer ved at tage en pilot uddannelse i USA frem for f.eks Danmark? Jeg håber du kan gøre mig lidt klogere på disse ting.

A: For nogle år siden kom der nye regler inden for luftfarten med hensyn til engelskkundskaber. Disse regler blev lavet for at eliminere de manglende engelskkundskaber hos en del piloter i visse lande. Normalt er det engelsk niveau vi har i Nordeuropa glimrende. Jeg skal ikke kunne sige 100% hvilken karakter det svarer til, men hvis du kan bestå dit engelsk i gymnasiet, så kan du sagtens være med på radioen oppe i luften. Og så til dine andre spørgsmål.

  1. PPL: private pilot license. Og for lige at give dig nogle flere… CPL: commercial pilot license. ATPL: airline transport pilot license. FI: Flight instructor. SFI: Synthetic flight instructor. TRE: typerating examinor. TRI: typerating instructor med flere…
  2. Helt ærligt kan jeg ikke svare dig præcist. Det ændrer sig hele tiden blandt andet på grund af dollar kursen. Reglerne ændrer sig også, og det kan betyde, at du ikke kan tage alle delene af uddannelsen derovre og skal tage noget, når du kommer hjem igen. Jeg har tidligere skrevet lidt om uddannelsen i USA, så hvis du søger lidt rundt inde på hjemmesiden, så kan du finde nogle links, som måske kan give dig mere information. En ting er dog meget vigtigt. Du skal søge information hos mere end én flyveskole. Og hvis det er muligt så lav nogle søgninger på nettet, når du finder nogle navne på skolerne, og se om du kan finde erfaringer, som tidligere og nuværende elever har gjort. Noget andet du skal være opmærksom på er betalingsformen. Du skal så vidt muligt undgå at betale forud for din undervisning. Hvis skolen går konkurs, har du mistet dine penge. Og det er ikke små beløber, vi snakker om… Held og lykken med søgningen.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top