skip to Main Content

Medical Class 1

Q: Jeg går på 2.g HTX, og når jeg er færdig her, skal jeg på flyveskolen. Jeg har altid drømt at blive pilot, men her på det sidste fandt jeg ud af at jeg har et ”ar” på mine trommehinde, da jeg som barn fik taget dræn. Vil dette stoppe mig i at have en medical 1?

A: Kun en flyvelæge kan fortælle dig, om det er noget, der er ”OK” at flyve med. Før du tager på flyveskolen skal du, som du selv er lidt inde på, have en medical class 1 for at blive erhvervspilot.

Her er linket til Rigshospitalets flyvemedicinske afdeling. På denne side finder du telefonnummer og email adresse, hvor du kan få svaret på netop det spørgsmål. Muligvis siger de, at det først kan afklares ved en undersøgelse.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top