skip to Main Content

Kan droner som anvendes i Mellemøsten lette og lande selv?

Q: Kan droner som anvendes i Mellemøsten lette og lande selv?

A: Jeg er ikke selv dronepilot og jeg kender heller ingen der er, men vil alligevel forsøge at svare så godt jeg kan på dit spørgsmål.

En meget anvendt dronetype er Predator, som du kan læse nærmere om på denne hjemmeside: http://www.ga-asi.com/predator-xp. Her står bl.a. at den har muligheden for auto takeoff og landing, men hvor meget det bliver anvendt i praksis, skal jeg være dig svar skyldig. Jeg har desuden fundet en video på youtube, hvor man kan se to slags droner, der træner start og landing, så jeg går ud fra, at det netop er for at træne operatøren, da en computer som sådan vel ikke skal træne og lære… Den kan du se på følgende link: http://www.youtube.com/watch?v=rBDq264OH0E.

Håber at dette var svar nok, da jeg ikke kan komme med nærmere svar.

Med venlig hilsen,

Simon A. Schmidt

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top