skip to Main Content

Hvordan foregår en pilot optagelsesprøve?

Hvordan foregår en pilot optagelsesprøve?

Niveauet svinger fra skole til skole og fra land til land. I DK er det ret afslappet og en optagelsesprøve består normalt af en række prøver der tester dig indenfor fysik, matematik og engelsk. Generelt er det at bestå en optagelsesprøve på en flyveskole ikke udtryk for om du kan bestå en optagelsesprøve i en airline. Det er to vidt forskellige ting. Flyveskolen vil checke at du har basis på plads, således at du med rimelig sikkerhed kan komme igennem uddannelsen. I sidste ende er flyveskolen interesseret i at du bliver pilot (for det er penge i kassen hos dem), så de vil gå ret langt for at gøre det muligt for dig.
Søger du pilotuddannelse på nogen af de større skoler i Europe som har et reelt samarbejde med diverse airlines eller søger du ind på en af de statsstøttede skoler i Norden, så er niveauet et helt andet og nok tæt på at være ligeså svært som at komme ind som F16 pilot i Forsvaret.
Vi hjælper gerne med forberedelse til at blive pilot og vi kan varmt anbefale bogen “How do I become a pilot” og hvis man vil have personlig rådgivning er det muligt at booke coaching her.
Mvh
Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top