skip to Main Content

Hvor travl er Palma De Mallorca lufthavnen?

Q: Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt mere om Palma De Mallorca lufthavn. Hvor travl er den? Hvor mange fly letter/ lander der?

Palma de Mallorcas lufthavn. Det er en speciel lufthavn at snakke om, da det klart er sommeren og dermed højsæsonen, som gør den travl – faktisk en af de travleste i Europa henover sommeren.
Jeg har fundet en pdf, som jeg også har vedhæftet denne mail, fra Aena – det firma som varetager operationen af lufthavne i Spanien. Der står, at der i 2015 var 178.253 operationer fra lufthavnen, som ved lidt regning giver følgende daglige gennemsnit: 178.253/365 = 489 fly som lander/letter hver dag. Her er alle operationer taget med – altså også fragt og private operationer samt jævnt fordelt over hele året. Som du kan se i vedhæftede pdf, er det klart henover sommeren, at langt de fleste operationer ligger (85% i april-oktober)
Jeg håber, at mit lidt korte svar, var svar nok på din mail, når man også tænker på den vedhæftede pdf til yderligere fordybelse, hvis dette skulle have interesse. Ellers må du endelig skrive tilbage, hvis du har brug for yderligere uddybelse.
På vegne af Spørg Piloten og med venlig hilsen
Simon

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top