skip to Main Content

Hvilken uddannelse skal jeg have for at kunne blive optaget på en flyveskole?

Det er mange steder muligt at blive optaget blot med en folkeskole uddannelse, men vi vil generelt anbefale en overbygning på folkeskolen. Dette kunne for eksempel være gymnasiet, men ikke nødvendigvis det almene gymnasie. Det kunne sagtens være et teknisk-gymnasie eller  handels-gymnasie. Når vi anbefaler en gymnasial uddannelse efter folkeskolen, så der det fordi vi mener, at den giver et solidt fundament og fordi det er et krav hos enkelte selskaber i branchen. Ønsker du at blive pilot i forsvaret, er der for eksempel krav om en gymnasial uddannelse for at kunne blive optaget på forsvarets uddannelse.

Hvilket fag skal man være god til for at kunne blive pilot?

Et godt kendskab til engelsk, matematik og fysik er et fornuftigt udgangspunkt – der ud over er der naturligvis finansiering af uddannelsen samt de helbredsmæssige krav (class one medical).

Lad os hjælpe dig med at undersøge om det at blive pilot er noget for dig

Vi har ingen økonomisk gevinst af om du vælger at blive pilot eller ej. Vi tager gerne ja-hatten på og ser lyst på at hjælpe dig, men vi er samtidig ikke bange for også at fortælle dig om de dårlige og mørke sider af branchen. Det kan være med til at styrke dig og forberede dig.

Vi anbefaler du starter med at læse vores e-bog om det at blive pilot.

Dernæst er du velkommen til at skrive til os på contact@askapilotn.net eller du kan ringe til os på +45 5352 7700, hvis du hellere vil tage en snak. Vi giver dig gerne 15 minutters gratis rådgivning, så du kan få en fornemmelse for om vores rådgivning fungerer for dig.

Der er også mange gratis youtube video’er på vores kanal. F.eks. den her om pilot lønninger i Europa.

Mvh

Spørg Piloten/ Ask A Pilot

Søren

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top