skip to Main Content

Hvilke fag skal jeg være god til i skolen for at kunne blive pilot?

Pilotuddannelsen kan opleves som tung og krævende. Derfor kan gode studievaner og det at have disciplinen til at fordybe dig (også selvom interessen ikke er der) være en god ting at lære.

Når man går i folkeskole og på gymnasiet, så har man måske ofte en følelse af, at mange af de ting man lærer, skal man ikke bruge til noget efterfølgende. På den baggrund kan det måske være meget fristende at tage let på disse emner/ fag og dermed ende med en lidt svag karrakter.

Vi anbefaler, at du arbejder så hårdt du kan i skolen i ALLE FAG som forberedelse til pilotuddannelsen. Lykkedes det dig nemlig at få et højt gennemsnit, åbnes muligheden for at du kan søge ind på en af de to statsstøttede flyveskoler; Tromsø eller Trafikflyhøjskolen. Et højt gennemsnit betyder måske at du er en af de få, der kan få pilotuddannelsen betalt. Springer du fra drømmen, vil arbejdet ikke være spildt, da et højt gennemsnit vil give dig flere valgmuligheder i andre brancher.

Hvis du allerede nu kan se at du ikke kommer til at ende med et super gennemsnit, så fortvivl ikke. Der er mange som er blevet piloter uden at komme med et højt gennemsnit. Du skal i såfald bare være indstillet på at du selv skal finansiere pilotuddannelsen. I Danmark er der mange gode flyveskoler.

Pilotuddannelsen kan tages på flere måder

Hvis du allerede nu ved at du gerne vil være pilot vil næste naturlige skridt være at træffe beslutning om du vil tage pilot uddannelse modulart eller integreret. Modulart giver muligheden for at du kan arbejde ved siden af og integreret er hvor du følger en hold på en skole. Sidstnævnte mulighed giver adgang til SU lån og SU.

Udover valget om modular eller integreret, kan du også overveje at tage pilot uddannelsen i udlandet. Der kan være mange ting der taler for og imod, så generelt kan det være en god idé at bruge lidt tid på at undersøge muligheder og se tingene fra mange sider af. 

Lad os hjælpe dig med at undersøge mulighederne for at blive pilot

Vi har ingen økonomisk gevinst ved om du vælger at blive pilot eller ej. Derfor kan vi agere som din uvildige rådgiver som du kan spørge om alt omkring branchen. En af de første ting vi godt kunne høre dig fortælle os, er hvorfor du gerne vil være pilot samt hvad du ønsker at opnå. På den måde kan vi nemlig spore os ind på hvilken information der vil være relevant for dig og hvilken form for hjælp og coaching vi skal yde.

Som en bred grundlæggende viden om branchen anbefaler vi dig at læse vores e-bog om hvordan du bliver pilot. 

Du kan også se flere af vores gratis youtube video’er omkring branchen. For eksempel den her om pilot lønninger i Europa (før Covid-19).

Hvis du har spørgsmål om det at blive pilot er du velkommen til at skrive til os på contact@askapilot.net eller ringe til os på +45 5352 7700. Vi tilbyder altid 15 minutters gratis rådgivning, så du kan prøve om det fungerer for dig.

Mvh

Spørg Piloten/ Ask A Pilot

 

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top