skip to Main Content

Hvilken flyveskole skal man vælge?

Q: Jeg går med en pilot drøm i maven, og har derfor været inde og kigge på de forskellige flyveskoler. Men jeg synes der er en del. Har du nogen råd til om en skole er bedre end en anden, og om man står bedre med en uddannelse eller chance for job, fordi en af skolerne er mere velset?

A: Jeg vil helst ikke anbefale en skole frem for en anden. Det af den meget simple årsag, at jeg kun har gået på en enkelt af alle de mange skoler, der findes, og dermed kun kender den. Det jeg derimod vil råde dig til er, at du skal tage til så mange af de informationsmøder, som skolerne afholder, som muligt. Så finder du ud af, hvilken skole der passer bedst til din kemi.

Der er ingen skole, som er mere velset end en anden, men der kan være forskel på, hvilke kontakter skolerne har til erhvervslivet. Her kan det være godt at spørge ind til, hvor skolens instruktører ellers har erfaring – flyver de i airline ved siden af deres job som instruktører, eller har skolens ledelse kontakter, som de kan videre give til dig. Der kommer nemlig et punkt, når din uddannelse er færdig, og du skal have omsat det hele til et job. Og det er pokkers svært! Så jo mere networking du har kunnet foretage dig under din uddannelse, desto bedre vil det være for dig.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 2 Comments

  1. Hey anders. Ville bare lige sige mange tak for dit hurtige svar. Så ved jeg da hvad jeg skal være obs på:)

  2. Jeg ønsker at erhverve mig et PPC, hvilket jeg kun kommer til at bruge i hobby-øjemed.
    Er der nogen der vil anbefale en bestemt skole frem for en anden? I fald af man ikke kan/vil anbefale en skole frem for en anden, hvilke forhold skal jeg være opmærksom på når jeg træffer min beslutning?
    Jeg bor forresten i København 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top