skip to Main Content

Hvad gennemsnit skal man have for at blive pilot?

Q: Hvad er kravet for gymnasie karakteren i gennemsnit for en pilot studerende til civil jets?

A: Hej Frederik

Der er mig bekendt ikke noget krav til gennemsnit.

Et højt niveau i engelsk, matematik og fysik vil helt sikkert være en god ballast. Da jeg selv gennemførte uddannelsen, var vi en noget blandet flok både hvad angik alder, uddannelsesbaggrund og karakter gennemsnit. Jeg tror nok at de fleste af os havde en gymnasial uddannelsen, men jeg ved at begge ender af skalaen var repræsenteret. Fordi man har et højt fagligt/ teoretisk niveau er man ikke nødvendigvis en god pilot.

Mange Hilsner og på vegne af spørg piloten,

Søren

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 5 Comments

 1. Hvad er gennemsnits tallet for karakter fx 7-10 er det sådan noget eller skal alt være 12?

  Mange hilsner fra Tobias Haugaard 🙂

  1. Hej Tobias. Jeg skal ikke skære alle flyveskoler over en kam – dog drejer det sig ofte blot om at have gennemført (bestået) de fag der kræves for adgang.

   Mvh
   Søren

 2. Hej igen. Jeg vil bare lige spørge igen om hvilken vej man skal tage efter 9 / 10 klasse.
  Jeg har tænkt mig at komme på HTX.. Jeg vil bare lige spørge om det var den rette vej.
  Efter HTX har jeg planet om FLyveskolen.

  Mvh
  Tobias

 3. Hej jeg vil gerne spørger om man skal tage gymnasiet for at kunne blive pilot. Læste på en hjemmeside at hvis man studere pilot uddannelsen på Island så står kravene ikke at man skal have gymnasiale uddannelse ved ikke er lidt forvirret og hvordan man når til uddannelse som pilot som arbejder med Airlines Hej igen

 4. Hej.
  Skal man have 12 i alle sine fag?:) Er meget i tvivl, da jeg går i 9. Kl og gerne ville studere som pilot.. Men er desværre meget bekymret for at jeg ikke kan, da jeg for det meste kun for 7 i karakter.
  Mvh. Ranja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top