skip to Main Content

Hej spørg piloten. Ved I om det er muligt at foreslå ruter til flyselskaber? Jeg vil rigtig gerne til Sheffield, men der er nærmest ingen selskaber der flyver dertil?

Q: Hej spørg piloten. Ved I om det er muligt at foreslå ruter til flyselskaber? Jeg vil rigtig gerne til Sheffield, men der er nærmest ingen selskaber der flyver dertil?

screen-shot-2016-11-11-at-20-54-00

A: Mit bedste bud er, at du skal skrive til: carolyn@easyjet.com med dit forslag.

Dette er emailen til Carolyn McCall, som er CEO i Easyjet. Det er formegentlig ikke hendes direkte og personlige email og jeg vil tro, at hun har en række udvalgte personer til at gennemgå hendes inbox og svare på henvendelser.
Sheffield city airport lukkede mig bekendt i 2008, men jeg har hørt rygter om at der har været bud om at åbne den igen. Doncaster (Robin Hood) lufthavn bliver kaldt for Sheffield, selvom der er ca 30 min i bil til Sheffield city. Der er ikke direkte flyvninger fra Robin Hood Airport til Denmark.
Indtil der findes en direkte rute til Sheffield fra DK vil det letteste nok være at flyve til Manchester og derfra enten leje en bil eller tage f.eks. transpennine express toget.
Jeg håber dette svarede på dit spørgsmål, du skal være velkommen til at skrive igen!
Såfremt du har en generel interesse i flyvning, kan jeg anbefale vores nye kompendium “introduktion til luftfartsbranchen”, det kan købes og downloades på vores hjemmeside www.spoerg-piloten.dk. Det er egentlig skrevet til pilot-aspiranter, men vi har erfaret at mange luftfarts-entusiaster elsker det faktum at vi stiller døren ind til flight deck lidt på klem og fortæller åbent omkring branchen og vort job som piloter- så der skulle være et par timers go’ luftfarts læsning her 😉
På vegne af spørg piloten og med venlig hilsen
Søren

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top