skip to Main Content

Er det lovligt at ankomme inde i byen til Galla med helikopter?

Q: En af vores venner ejer en helikopter og har certifikat til at flyve den. I forbindelse med Galla ville vi undersøge om det var lovligt at ankomme inde i byen i den. Er der regler for landing osv?
screen-shot-2016-09-15-at-22-32-23
A: Det lyder som en virkelig fed entré, så det kan jeg da godt forstå, at I vil undersøge nærmere. Om det er lovligt afhænger af omgivelserne, for som du nok også forventer, så er der en del regler. Det kan også være at vejret på dagen ikke muliggør en landing. Det er nemlig ikke i alt slags vejr, at man kan (må) flyve en helikopter. Militæret har helt særlige regler, men som civil helikopter pilot må din ven følge en række restriktive regler.
Hvorfor ikke høre Jeres ven direkte? Det vil overraske mig meget hvis ikke Jeres ven kendte reglerne og ville kunne rådgive Jer nærmere. Det kan også være at Jeres ven har nogle personlige grænser, der er værd at vide.
Såfremt I planlægger entré med helikopter, så hav lige en limo booket i baghånden – det danske vejr er nemlig aldrig rigtig til at regne med 😉
På vegne af spørg piloten og med venlig hilsen
Søren

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top