skip to Main Content

Flyveskolen ligger for langt væk

Q: Hej, jeg bor i Aalborg og jeg vil gerne være pilot, men på www.ug.dk så jeg, at de flyve skoler som er der, er meget langt væk fra, hvor jeg bor. Hvad kan man gøre?

A: Der er flere flyve skoler, der tilbyder, at man kan bo der hvor man studerer. Hvis ikke dette er tilfældet, må man søge et kollegieværelse eller anden lille lejlighed i nærheden.

Flyvning er en branche, der går ud over den lokale brugsforenings uddelingsområde. Derfor er det et krav til dem, der gerne vil arbejde med flyvning, at de er villige til at tage del i det internationale liv det er. Det er de færreste danskere, der uddanner sig til pilot, som har mulighed for at finde et job, der gør, at de kan blive boende, hvor de er vokset op.

Og nu hvor du sandsynligvis er nød til at flytte derhen hvor uddannelsen foregår, så giver det dig den mulighed at du også kunne overveje at tage uddannelsen i udlandet. Det er noget der kunne give dig nogle andre kvalifikationer og oplevelser. Der er for og imod for begge løsninger, uddannelsen i Danmark eller uddannelse i udlandet – EU eller USA.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top