skip to Main Content

Falsk pilot?

Jeg har været i kontakt med en som sagde han var pilot, men jeg har min tvivl. Var det mon en falsk pilot? Måske I kan hjælpe for jeg har et spørgsmål omkring uniformen. Pilot vingen han havde på havde intet logo eller skrift på. Den var guldfarvet og havde en blå farve i midten – kan det have været en rigtig pilot vinge, altså når der ikke var logo eller noget på? Han skulle eftersigende være pilot for Emirates.

De lyder lidt skummelt at du (måske) har mødt en der har udgivet sig for at være pilot. Der var faktisk for et stykke tid siden en mindre skandale hvor piloter der fløj i den 3. verden pludselig ved en kontrol, blev busted i ikke at have alle pilot tests. I Europa vil vi mene det er utænkeligt at man kan udgive sig for at være pilot og reelt få adgang til en flyver. Desværre er det rimelig nemt at anskaffe sig noget der ligner en pilot uniform. Ja, altså hvis man lige undgår dem man kan købe på amazon… Se f.eks. her:

Vedhæftet ses dele af Emirates pilot uniform. Du omtaler “pilot vingen” – og her ser du hvordan den ser ud således du kan sammenligne med om det var den du så.
De fleste selskaber vil have deres logo på en pilot vinge, men det er ikke alle, så fravær af et logo vil vi ikke mene er nok til at konkludere om det er en fake eller ej. Såfremt man udgør sig for at være pilot og man forsøger at få adgang til et restricted område, vil vi mene man begår en strafbar handling uanset om det var for sjov. Desværre ses der meget alvorligt på den slags.
Håber du nu er tættere på at konkludere om du har mødt en plat ugle eller ej.
Mvh
Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top