skip to Main Content

Er det sikkert at flyve med Air Cairo?

Er det sikkert at flyve med Air Cairo? Jeg kan ikke finde information om selskabet. Jeg har flyskræk og hælder mest til skandinaviske selskaber, men er jeg fjollet? Hvordan er deres sikkerhed?

Først og fremmest vil vi sige, vi forstår din bekymring, når du ikke kan finde information. Vi har derfor undersøgt lidt om baggrunden til selskabet, deres sikkerhedshistorik etc., og vi håber følgende kan få dig til at tage den lidt mere med ro og forhåbentlig få en god ferie.

Der findes en global luftfarts-organisation, som til hver en tid overvåger alle flyselskaber og landes “Trafikstyrelser” for at tilse, disse lever op til nogle meget strenge krav. De lande og de flyselskaber, som ikke kan leve op til disse forventninger bliver “Blacklisted”, og får således ikke lov til at flyve til eksempelvis Europa. At blive Blacklisted på denne liste medfører naturligvis enorme økonomiske belastninger på flyselskaber, og er noget alle forsøger at undgå. Alle flyselskaber, der flyver ud af København, eller for så vidt Europa og stort set hele resten af verden, lever således op til disse meget strenge krav – ellers fik de slet ikke lov til at komme ind i de pågældende områders luftrum.
Air Cairo er et ret nyt selskab (startet i 2003), som ejes 60 % af Egypt Air (Ægyptens svar på SAS eller Lufthansa), 20 % af Ægyptens Nationalbank og 20 % af en Privat bank. De har destinationer i Mellemøsten, Afrika og Europa – herunder København. Som beskrevet ovenfor, ville dette ikke kunne lade sig gøre i det tilfælde, Air Cairo ikke opfylder de meget strenge regler, som myndighederne har opstillet.
Vi kan derfor kun foreslå Air Cairo som et lige så sikkerhedsmæssigt fornuftigt selskab at flyve med, som rigtigt mange andre selskaber i og uden for Europa.
Vi har endnu ikke selv oplevet at flyve med Air Cairo, så jeg kender ikke til deres rent praktiske service-niveau ombord – er dette også en faktor kan jeg foreslå dig at undersøge det via Trust-Pilot eller lignende.
Vi er sikker på du får en god tur og vi ønsker dig en god og sikker ferie.

Hjælp til fly angst

Du er meget velkommen til at søge i det materiale vi har omkring hjælp til fly angst her på siden. Den her beretning omkring flyangst er måske en inspiration for dig.
Vi forstår godt hvis du gerne vil tale specifikt om din situation. Du er velkommen til at skrive til os på contact@askapilot.net eller ringe til os på +45 5352 7700.
Happy landings
Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top