skip to Main Content

Få øjeblikkelig hjælp til din fly-angst for KUN 269 DKK!!!

Få hjælp til din fly-angst for KUN 269 DKK  – få hjælp her

Slip for søvnløse nætter og gør som mange andre og benyt dig af vores “Fra fly-angst til fly-glæde” pakke. Her får du træningsmulighed, når det passer dig og i dit eget tempo.

Det skønnes, at helt op mod 1/3 af alle danskere lider af fly-angst. Selvom angst for at flyve kan kureres, får mange aldrig gjort noget ved det, måske fordi de traditionelle fly-angst kurser koster spidsen af en jetjager – men sådan behøver det ikke at være.

Manden bag denne fly-angst pakke, der indeholder et mentalt træningsprogram er Freddy Gleisner. Freddy har blandt andet arbejdet som mentaltræner for Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund. I 30 år har han hjulpet sportens elitestjerner og mange andre mennesker udenfor sportens verden med at gøre dem mentalt stærke.

Skærmbillede 2016-04-26 kl. 11.18.18

Freddy Gleisner

I begyndelsen af 2016, udviklede Freddy i samarbejde med danske piloter et mental-træningsprogram, der kan give dig styrken til at håndtere din fly-angst. Med i pakken er et fly- angst kompendium skrevet af danske piloter, designet med formålet at afmystificere flyvningen.

Skulle du opleve, at du ønsker mere end hvad pakken indeholder, tilbyder vi også individuelle forløb. Her kan vi arbejde hen imod helt at fjerne fly-angsten fra at opstå. For mange vil indholdet af fly-angst pakken dog være nok til at fly-angsten kan håndteres og for KUN 269 DKK er der ingen undskyldning for ikke at prøve!

Lisbeth skrev følgende til os efter at have anvendt pakken:

Jeg havde haft en rigtig dårlig oplevelse fra en flyvetur og var derfor blevet bange for at flyve. Mine tanker kræsede hele tiden om den kommende flyvetur vi snart skulle på, og derved forstærkede det angsten. Det affødte også en del spørgsmål, så jeg prøvede at google flyskræk…”-så fandt jeg spørg piloten”. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål og det hjalp at have gjort noget aktivt, i stedet for at lade angsten få fat. Derudover købte jeg denne pakke med afspæningsøvelser og mental træning. Jeg troede ikke at pakken og kun 14 dage kunne vende mine tanker, men det var nok:-).

Jeg nåede faktisk at glæde mig til turen og jeg slap for 14 dages søvnløse nætter op til ferien.
Mvh Lisbeth

Akut brug for hjælp til fly-angst

Skriv til os på contact@askapilot.net eller ring på +45 5352 7700

Happy landings

Spørg Piloten/ Ask A Pilot

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top