skip to Main Content

Blind passager

Q: Jeg læste for nyligt at en ” blind”-passager havde overlevet en flyvning gemt i en hjulbrønd. Hvordan kan man overhovedet overleve i den iltfattige luft og temp. på ca. – 50 c.
NB: Jeg lover at jeg ikke selv vil prøve det. Jeg er blot nysgerrig.

A: Det burde heller ikke kunne lade sig gøre. Som du selv skriver er forholdene ikke til at man kan overleve. Jeg kender ikke omstændighederne i den situation som du refererer til, men hvis det nu havde været en meget kort tur hvor man ikke kom særligt højt op – måske det så kunne lade sig gøre?

Hjulbrønden på en flyvemaskine er hverken trykrejst eller temperatur reguleret. Derfor er det med livet som indsats, hvis man sniger sig om bord og tager en ”gratis” tur. Gratis i ” ” da man jo normalt betaler med livet som indsats… Det er dybt tragisk og noget der desværre af og til sker. På nogle destinationer er det et ekstra sidste tjek, der bliver udført af personalet på jorden, at der ikke har sneget sig nogen ind i hjulbrønden. Desperate sjæle der vil flygte fra elendige livsvilkår er villige til at tage chancer – dette, kombineret med uvidenhed om konsekvensen, gør, at de forsøger.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top