skip to Main Content

Astmatiker spørgsmål

Q: Hvad kan jeg gøre som hjælp til min første flyvetur. Er lidt nervøs for tryk osv. Skal jeg have ørepropper evt næse spray eller andet?

A: Tillykke med at du snart skal ud at flyve for første gang. Du vil møde mange nye indtryk og påvirkninger på din krop som du ikke er vant til. Trykket som du er inde på vil du mærke som propper i ørerne. På vejen op er det nemmere at trykudligne end på vejen ned. Det skyldes den måde som vores fysik er indrettet på. Der er nogle som får smerter og derved kan nyde godt af hjælpemidler som f.eks. ørepropper. Næsespray er vel mere hvis du har en forkølelse så du kan få næsen fri. Hvis du er forkølet kan det gøre ondt i bihulerne i panden. Derfor må vi som flyvende personale ikke flyve hvis vi er syge.

Vigtigst er, at du husker din astmamedicin og spray hvis du har en sådan!

Til trykudligning er der flere metoder du kan bruge. Du kan eventuelt tygge tyggegummi. Du kan holde dig for næsen og puste luften ud gennem næsen så ørerne popper. Du kan også skyde underkæben frem, det letter også trykket i øret.

Jeg håber du får en god flyvetur og jeg håber du har lyst til at skrive til os igen, når du har fløjet og fortælle om din tur og eventuelt stille spørgsmål, hvis der er noget du vil have svar på. Du kan også spørge personalet om bord, derfor er de også der.Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top