skip to Main Content

Webshop – 2 kompendier

Tak for at du kiggede forbi!

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vore besøgende en webshop. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til at benytte dig af al den gratis information, der ligger i arkivet (du finder kategorier nederst på siden) – ligesom du har muligheden for at stille os et spørgsmål.

For dem med en interesse i branchen, måske med pilotdrømme – har vi udviklet et kompendium, der giver et ærligt og grundigt indblik i piloternes verden.

Ligeledes har vi samlet en masse (forhåbentlig) brugbar information og lavet et kompendium til dem, som ikke helt har begejstringen for at flyve – måske endda angst for at flyve.

Uanset din situation, så vil meget gerne hjælpe dig og vi tilbyder professionel, uvildig og individuel rådgivning igennem www.propilots.dk. Skal det gå stærkt og være prisvenligt – så er begge de kompendier vi tilbyder på webshoppen, måske et godt sted at starte.

Tak for at du kiggede forbi – du skal være velkommen til at komme med feedback til os. Vi håber at du vil finde vores side informativ og brugbar og vi er glade for at du kiggede forbi.

Du kan også følge os på instagram, twitter og facebook – klik blot på  ikonerne under vores profil billede, øverst på siden.

Med venlig hilsen spoerg-piloten

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top