skip to Main Content

Tør luft i flyveren

Q: Jeg er lige kommet hjem fra en rejse til Dubai… og hver eneste gang jeg er ude og flyve, bliver jeg irriteret over at luften er så tør i en flyver, så ens svælg og slimhinder tørrer helt ud. Hvad kan man gøre for at gøre det mere behageligt?

A: Den relative fugtighed i en flyvemaskine ligger på 5-10%. Dette er årsagen til, at mange passagerer, og også besætningen om bord, har problemer med irritation i øjne og svælg, som du beskriver. Din hud bliver også hårdt angrebet af denne lave luftfugtighed. Det du kan gøre er, at drikke rigeligt med vand, når du flyver. Den lille kop du bliver udstyret med, er ikke nok. Bed om to glas når du har mulighed for at spørge.

På længere flyveture kan du slå to fluer med et smæk. For at hjælpe dit kredsløb, er det vigtigt at bevæge sig en gang i mellem. Når du nu alligevel står op, så gå hen til galley’en og bed om noget at drikke. Når du bliver spurgt om, hvad du gerne vil drikke, så bed om vand i stedet for the, kaffe eller alkohol. De er nemlig alle vandrivende og gør situationen værre. Brug også en fugtighedscreme, hvis du bliver hårdt ramt på din hud.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top