skip to Main Content

Matematik og flyvevåbnet

Q: Mit spørgsmål lyder således. For at blive pilot i flyvevåbnet, kræver det så at man får 10 og 12 i matematik eller er 4 og 7 også godt nok, har nemlig hørt at dem der bliver pilot i flyvevåbnet fik 10 og 12 i matematik. Passer det.
Mvh Jeppe

A: Hej Jeppe
Sådan kan man nok ikke helt stille det op. Så længe at du har har bestået folkeskolens afgangsprøve og afsluttet en gymnasiel uddannelse så kan du faktisk søge ind i flyvevåbnetM (rent skolemæssigt). Så her spiller de høje karakterer ingen rolle.
MEN, optagelsesprøven som pilot i flyvevåbnet er ret svær (har selv taget og bestået den), og her bliver du udsat for prøver i matematik, engelsk, dansk, fysik, teknisk forståelse og en masse andet der måske ikke rigtig berører dine evner på en skolebænk.
Da største delen af dem som tager prøven dumper, vidner det lidt om sværhedsgraden. Derfor vil det være en meget stor fordel hvis man er dygtig til samtlige skolefag. Hvis du ikke er en bogorm, kan jeg da trøste dig med at selveste Albert Einstein, efter sigende heller ikke var verdens bedste til fysik i folkeskolen.

På vegne af spoerg-piloten.dk
Med venlig hilsen,
Peter Lysgaard JensenKommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top