skip to Main Content

Kan jeg som dansk statsborger blive militær pilot (RAF) i England?

Q: Jeg har nu i 2 år haft en drøm om at blive pilot. Hver dag leder jeg efter forskellige muligheder og min drøm lige nu er at blive militær pilot i det engelske flyvevåben (RAF) – men har jeg mulighed for at komme ind i RAF, selv om jeg har statsborgerskab i 2 andre lande?

A: Dejligt at se at du har fundet vej frem til os… i forhold til at give rådgivning omkring branchen så er du havnet i gode hænder. Vi giver uafhængig vejledning og rådgivning som du i øvrigt kan læse mere om her – www.propilots.dk , siden er rimelig “basic” da vores fokus (og vi har rigtig travlt) er på at hjælpe dem vi allerede har kontakt til, så det med en fancy hjemmeside er vi ikke kommet til endnu 🙂

Vi yder professionel coaching og rådgivning både i forhold til militær og civil pilot uddannelse (før, under og efter uddannelsen) – eneste område vi IKKE dækker er helikopter, da ingen af de erfarne piloter vi har på teamet lige pt. flyver helikopter operationelt.

I forhold til dit specifikke spørgsmål så skriver du ikke hvilke to statsborgerskab du har – men RAF er ret præcise i forhold til krav omkring ”tilhør” til UK og dette kan meget vel være en forhindring for dig. Mig bekendt er følgende et krav for at kunne blive RAF pilot:

Nationality:

  • British citizen
  • British national
  • British/Dual national
  • Commonwealth citizen
  • Irish Republic national

Residency:

UK Resident for a minimum of five years immediately preceding application, and have spent no more than 28 days per year outside the UK within those five years.

Et professionelt rådgivningsforløb er ikke helt uden udgifter– men inden du kaster dig ud i at vie dit liv til luftfart, så kan det være penge giver utrolig godt ud – du skal være velkommen til at kontakte os hvis det er noget du eller din familie brænder for og jeg uddyber gerne hvorledes et forløb kunne sammensættes for dig personligt.

På vegne af spørg piloten og med venlig hilsen

Søren

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top