skip to Main Content

Må man ryge som F16 pilot?

Q: Min drøm har altid været at blive jagerpilot i flyvevåbnet, men jeg har for nylig tillagt mig den dårlige vane at ryge fast. Derfor har jeg et spørgsmål. Kan man blive jagerpilot selvom man ryger?

A: Man kan godt bliver jagerpilot selvom man ryger. Der er et par aktive F-16 piloter der ryger og nogle stykker der hygge-ryger i ny og næ. Det er klart, det ville være bedst ikke at ryge, da jeg tænker det over tid kan nedsætte lungekapaciteten – en kapacitet man har brug for når der kræves noget fysisk af en – men rygning er principielt ikke noget der hindrer en i at blive jagerpilot.

Mvh
THO
F16 Pilot

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top