skip to Main Content

Hør en podcast med vores fly angst guru Freddy Gleisner

Vores tilgang til en “kur” for fly angst er opstået på baggrund af et samarbejde med sportspsykolog Freddy Gleisner, erfarne piloter og kabinepersonale.

Freddy’s engagement inden for idræts- og præstationspsykologi er opbygget gennem 31 års praktisk og teoretisk arbejde. Han arbejder eller har arbejdet blandt andet for Team Danmark, DIF, DGU, DBF, DGF, DOF, DTaekF, DTF, DSejlU, DGI og DDS, samt forskellige undervisningsinstitutioner og private virksomheder.

Vores fokus har været at udvikle et pris-venligt “gør det selv forløb”, hvor man lærer at håndtere sin angst frem for at forsøge at fjerne angsten helt fra at opstå. Det betyder nemlig et langt kortere forløb, som gør at langt flere kan overskue at få gjort noget ved angsten.

Her kan du høre en podcast hvor Freddy fortæller om fly angst og den fra “fly angst til fly glæde” pakke han har været med til at udvikle. https://radioplay.dk/podcast/aftenklubben/lyt/2018568/

For DKK 269 kan du downloade “fra fly angst til fly glæde” pakken som Freddy har været med til at udvikle. https://spoerg-piloten.dk/produkt/fra-flyangst-til-flyglaede-pakke/

Mvh

Spørg Piloten.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top