skip to Main Content

Erhvervspraktik som pilot

Q: Kan man komme i erhvervspraktik som pilot og er der nogle krav for en pilot, f.eks. højde?

A: Jeg kender ikke til, at man kan komme i erhvervspraktik som pilot. Jeg kan forestille mig, at det ikke kan lade sig gøre på grund af de strenge sikkerhedsprocedurer i lufthavnene. Der er kun en måde, du kan finde ud af det på, og det er ved at skrive til et luftfartselskab. Jeg ved ikke hvor i landet du kommer fra, men nogle forslag kunne være: Cimber, Sun-Air, DAT, North Flying, TUI Nordic, Jettime eller SAS.

Flyvevåbnet har et arrangement, der hedder Stud. Luft, som jeg selv var til dengang, jeg var en ung knægt. Du finder link til siden her og i min blogroll.

Med hensyn til din højde er der ikke nogen krav, hvis du tager en civil pilotuddannelse, du skal bare passe ind i flyvemaskinen. Hvis du tager turen gennem militæret, vil der blandt andet være højdekrav, der skal opfyldes. De specifikke krav kan du få at vide, hvis du tager kontakt til forsvarets rekruttering. Link til siden finder du her og i min blogroll.

Lige meget hvilken vej du vælger, skal du dog opfylde visse medicinske krav, som bliver undersøgt af en flyvelæge, og du får derefter tildelt en medical, der skal holdes ved lige med besøg hos en flyvelæge hvert år og senere hvert halve år.


Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top