skip to Main Content

Apps til at følge flyvninger

Q: Der var engang en side hvor kunne følge et fly i animation lande eks. i cph. man kunne følge flyet over Sjælland til det landede, man så tydeligt hvor den fløj over byer og fjorde.

A: Mange tak for interessen for vores hjemmeside og ikke mindst spørgsmålet.

Der findes flere forskellige hjemmesider og Apps, hvor man kan følge et fly live. Nogle har endda gemt historikken på flyet, og man er i stand til at følge det efterfølgende.
Jeg har fundet tre sider og applikationer, jeg vil beskrive kort:
Den første er https://www.flightradar24.com, som giver et godt overblik over flyene i din umiddelbare nærhed, ligesom du kan søge på flynummer, selskab etc. Alt efter dit medlemsniveau, kan du følge flyet live og animeret. Jeg tror, det er denne side, du tidligere har brugt. Jeg bruger den tit i min hverdag, da jeg hurtigt får et overblik over, hvor langt flyet jeg skal overtage er kommet i den foregående flyvning.
En anden mulighed er Plane Finder AR, som er en App, der bruger din placering og kamera til at angive flyene i umiddelbar nærhed. Selvfølgelig med informationer om destination, flytype og selskab.
Slutteligt har jeg fundet frem til Plane Finder – Flight tracker. Den er ikke gratis, men giver en live animering af den valgte flyvning. Den bruger desuden din placering til at finde flyene i umiddelbar nærhed.
Jeg håber ovenstående er dækkende for dit spørgsmål. Uanset er du altid velkommen til at henvende dig igen – enten på mailen her eller via vores hjemmeside.
Med venlig hilsen,
Anders Møller

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top